Pelaaja Ensin jäsen- ja vieraspelaajakyselyiden 2019 yhteenvedot sekä Golfhäftet-kortin tilastoja

 

Golfyhteisössämme toteutettiin pelikauden 2019 aikana kolmannen kerran peräkkäin Pelaaja Ensin jäsenkysely ja ensimmäisen kerran Pelaaja Ensin vieraspelaajakysely.

Liitteenä olevissa dokumenteissa kyselyiden tulosten yhteenvedot. Kyselyt tulevat jatkumaan myös pelikaudella 2020. Jäsenille kysely lähetetään kahdessa erässä, noin puolet saa kyselyn heinäkuussa ja loput saavat kyselyn syyskuussa. Vieraspelaajille kysely lähtee, kun hän on ilmoittautunut ja lähtenyt pelaamaan kentälle. Vieraspelaajakysely ei lähde ulkomaisille pelaajille.

Kyselyiden yhteevedot käytiin läpi Tornio Golf Oy:n yhtiökokouksessa 13.1.2020 ja nämä käydään läpi myös Meri-Lapin Golfklubi ry:n vuosikokouksessa.

Pelaaja Ensin jäsenkyselyn 2019 yhteenveto

Pelaaja Ensin Vieraspelaajat 2019 yhteenveto

 

Golfhäftet-kortin tilastoja

Kentällämme vieraspelaajat ovat voineet käyttää myös Golfhäftet-korttia. Tämä kortti on erityisen suosittu ruotsalaisten golfareiden keskuudessa, mutta sen omistaa yhä useampi Pohjoismainen golfari. Kortti on henkilökohtainen ja voimassa yhden vuoden kerrallaan ja sillä voi pelata yhden kierroksen palveluun kuuluvalla kentällä kaudessa. Tornio Golfin kentällä kortti on ollut käytössä vuodesta 2017 ja TG:n yhtiökokouksessa 13.1.2020 pyydettiin, että tämän kortin käytön osalta julkaisisimme myös tilastoja. Tämä on yksi tapa saada palautetta ja käyttäjäkokemusta vieraspelaajilta, erityisesti ulkomaalaisilta.

 

Golfhäftet tilastoa 2017-2019 kausilta