MATKAKUVAUKSET

Tänne haluaisimme senioreiden juttuja ja kuvia matkoista. Matkasuunnitelmat ovat myös mielenkiintoisia.

Senioreiden syysretki   

Senioreiden syysretkeä on suunniteltu tehtäväksi tänä vuonna Paltamoon 16.9. -17.9. Majoituksia on alustavasti varattuna kenttäalueen lähistöllä olevista mökeistä siten että erikseen mökit miehille,pariskunnille ja naisille.

Näin ensimmäisen seniorikisan jälkeen on vähän hankala haarukoida tarkkaa hintaa mutta oletan että on satasen paikkeilla,ehkä jonkin verran yli.Tarkentuu kun saadaan näkemys kesän kisamaksuista.

Reissulle toivomme runsasta osanottoa

Mitä mieltä olette kohteesta ja ajankohdasta. Palautteen voin antaa Maire Ikoselle ja Juhani Rimpisalolle.

GOLFMATKA TSEKINMAAN ALFREDOVIIN 3.-11.2017

Hurutiimi vahvistettuna ja uudella nimellä Old Foxes teki toukokuun alussa golfmatkan Tsekinmaahan.  Huruille matka oli jo yhdeksäs samaan paikkaan. Miksi? Kenttä on 18-väyläinen ja sopivan vaikea, pelaaminen, asuminen ja ruokailut juomisista puhumattakaan ovat suhteellisen halpoja. Golfklubilla esim. pieni Urguel maksaa 25 (euron) ja iso 38 korunaa ja lähikapakassa hinta on tästä puolet.

Matkakin sujuu Kemistä lentäen nopeasti: aamulla 6.30 koneeseen ja jo klo 14 tiiataan ja syötykin on jo sitä ennen klubilla. Samoin paluupäivänä hurjimmat pelasivat täyden kierroksen ja puoliltaöin olimme kotona.

Aldredov sijaitsee noin 110 km Prahasta lounaaseen ja paikan löysivät aikoinaan Historic Rallyyn osallistuneet golfarimme. On ollut todella mielenkiintoista todeta, miten nopeasti golfkenttä, ympäristö sekä lähes raunioille rakennettu Wellness Center ovat kehittyneet ja jatkuvasti parantuneet. Olisipa meillä Torniossa forumi, joka kuuntelisi siellä saatuja kentänhoidon vinkkejä ja ottaisi niitä vastaan.

On se vaan sellainen kenttä, että se innostaa pelaamaan kahta kierrosta päivässä satoi tai paistoi. Suunnitelmassa oli olutmuseokierroskin Pilzeniin, mutta ei sinne meistä kukaan pelaamiselta joutanut. Jälkipelit kahdessa swiitissä kyllä joka ilta käytiin vilkkaasti.

Koko Old Foxes-joukko osallistui paikalliseen senioriturvaukseen. Meistä paras oli Pentti, mutta ei kuitenkaan ihan mitalikolmikossa.

Ensi keväänä tulee kymmenes kerta, joten melko varmasti Alfredovissa taas kerran golfkausi avataan,

V-A Kiitokset jutusta

Kuvassa oleva yrttijuoma korvasi perinteiset suomalaiset birdie- ja ryöstölääkkeet.