Seuran viikkotiedote v25

 

Kenttä alkaa olla huippukunnossa lähestyvää lomakautta ajatellen. Jotta kenttä pysyisi hyvässä kunnossa, tulee meidän pelaajien huolehtia siitä myös. Eli korjataan divotit väylillä ja alastulojäljet griinillä niin saadaan nauttia golfista hyvissä olosuhteissa jatkossakin. Kilpailukausi alkoi Kapteenien kisalla ja jatkuu tulevan torstaina perinteisellä Keskiyön Golf –kilpailulla, jossa pelimuotona scramble (kilpailusta erillinen uutinen).

 

Seuran junioritoiminnasta

Junnujen määrä on hyvässä kasvussa, myös pikkujunnut ovat aloittaneet toimintansa.

Pitempään harjoitelleet junnut saavat tällä viikolla Green Cardin – osallahan se jo on taskussa.

Nuorten (13-21 vuotiaat) harjoituksiin kaivataan lisää osallistujia. Harkat ovat torstaisin klo 18.30-19.30. Poikkeuksena tämän viikon torstai, jolloin treenit ovat jo klo 14.30-15.30 juhannuskisan takia.

Samoin kaikille jäsenille avoimiin seuraharkkoihin mahtuu hyvin mukaan. Harkat ovat joka maanantai klo 17-18

Erityisgolf on saanut lisää harrastajia viime vuoteen verrattuna.

Yt. Jussi

 

 

Senioreiden viikkotiedote

Viikkokisoja torstaisin on pidetty kahdesti ja ne jatkuvat juhannuksen jälkeen kilpailukalenterin mukaisina torstaisin. Tuloksia on jouduttu molemmissa kisoissa jälkikäteen korjaamaan, koska palaajat eivät muista ilmoittautua oikeisiin ja omiin sarjoihin. Siispä olkaa tarkkana, oletteko seniori vai veteraani.

LappiCupin ensimmäinen osaottelu pelattiin 20.6. Rovaniemellä. Klubimme jäsenien tulostaso jäi vaatimattomaksi sateisilla Ounasvaaran rinteillä. Seuraava osakisa pidetään Kuusamossa sunnuntaina 11.7. Veijo Isometsä on saanut edullisen majoitustarjouksen hotelli Goiglosta. Majoitus, aamupala ja illallinen kahden hengen huoneissa maksaa noin 50 euroa hengeltä.

Alun perin seniorikisana markkinoitu Kemin ja Tornion klubien välinen paripelikisa alkaa juhannuksen jälkeen. Kisa koskee kaikkia, jotka vai löytävät parilleen vastaparin naapuriklubista. Kisoja on kesän aikana kolme. Kaksi ensimmäistä pelataan scramblena ja peliaikaa kaksi viikkoa. Kisa alkaa Kemistä. Kolmen ottelun kisamaksu on 30 euroa/ pari ja greenfeelle on neuvoteltu alennettu hinta. Kilpailun selostus löytyy Kemin Golfin kotisivuilta.

TG on esittänyt talkoopyynnön senioreille ja myös mainostulojen hankintaan on pyydetty apua.

Senioritoimikunta järjestäytyi kokouksessaan ja siihen kuuluu nyt myös kaksi naista.

Kaikille golffareillemme toivotan HYVÄÄ JA TURVALLISTA JUHANNUSTA

22.6.2021 V-AK

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€