Seuratiedote viikko 30

 

Kentällä eletään juuri nyt kovinta sesonkia ja pelaajia on kentällä paljon. Tuleville viikoille on luvattu hyvää säätä, joten varatkaa peliajat ajoissa, jotta pääsette haluamallanne ajalla pelaamaan. Viidakkorumpu on puhunut ja maakunnissa on levinnyt tieto Tornion kentän hyvästä kunnosta.

Kentälle meneminen muulta kuin aloitusteeltä on ehdottomasti kielletty! Tällä viikolla kierros aloitetaan 10.teeltä.

Tasatuntien ajat ovat äkkilähtöaikoja ja ne ovat varattavissa caddiemasterilta numerosta 016-431 711.

 

Bobby Mitchell Memorial pelattiin lauantaina 20/7

Viikonlopun Bobby Mitchell Memorial kilpailun yleisen scratch -sarjan voiton vei Markus Ervasti.  Miesten A-sarjassa jouduttiin uusintaan, kuten monena aiempanakin vuonna. Tänä vuonna uusinta pelattiin aiemmista vuosista poiketen kolmen pelaajan voimin. Markus Ervasti, Petri Väänänen ja Vili Soronen pelasivat kaikki scratchtuloksen 76 ja lähtivät uusintaan 1. teeltä. Markus Ervasti oli terävin uusinnassa ja korjasi voiton Birdiellä. Väänänen pelasi Par tuloksen ja Vili joutui tyytymään Bogey tulokseen.

Markus Ervasti on aloittanut golfin Torniossa ja juurikin Bobby Mitchelin valmennuksessa. Ensimmäisen kerran Markuksen nimi kaiverrettiin Bobby Mitchell -kiertopalkinnon kylkeen jo vuonna 1994. Yhteensä voittoja hänellä on kolme.

Voittopuheessa Markus ylisti kentällä vallitsevia olosuhteita ja erikoismaininnan sai Vili, joka haastoi ryhmässä olleet ”isot pyssyt” miehen lailla.

Naisten sarjassa pelimuotona oli tasoituksellinen lyöntipeli. Voittoon golfasi tulosten uudelleen tarkastuksen jälkeen Sari Keskimaula nettotuloksella 77. Mainittakoon, että Sari on osallistunut kaikkiin järjestettyihin Bobby Mitchell -turnauksiin. Tänä vuonna oli siis 29 kerta. Toiseksi sijoittui Leila Kaartinen. Voiton ratkaisi Sarin pienempi slope. Kolmanneksi sijoittui nettotuloksella 79, Susanna Söder.

Miesten B-sarjassa, joka pelattiin niin ikään tasoituksellisena lyöntipelinä, voiton korjasi Tommi Grunström, nettotuloksella 68. Toiseksi sijoittui Erkki Heikkilä (netto 73) ja kolmanneksi Ossi Lepistö (netto 74).

Ensi vuonna pelataan Bobby Mitchell Memorial 30v. juhlakilpailu ja puolustava mestari lupautui tulemaan kilpailuun aikataulujen salliessa. Tarkoituksena olisi saada myös muita Bobbyn opissa olleita entisisä Torniolaisia kilpailuun mukaan.

Muuta:

Tulevana perjantaina pelataan Audi Quattro Cup, Tornion osakilpailu. Kilpailu pelataan yhteislähtönä klo 12.00 alkaen.  Perjantaina kenttä on suljettu klo 16.00 asti.

(Jukka Ryhänen)

 

Naistoimikunta tiedottaa

Ilta-/yögolfkierros 16.7.2019

Pelasimme 16:n ladyn porukalla ilta-/ yögolfkierroksen alkaen tiistain 16.7.2019 puolella. Sää suorastaan helli meitä, paitsi auringon laskettua melkein näkymättömiin, lämpötila putosi noin 10 asteen tienoille. Tuuleton sää vallitsi koko kierroksen. Kenttä on aivan loistavassa kunnossa ja edes viheriöille osittain osunut automaattikastelu ei niitä kovinkaan paljon hidastanut.

Eija oli loihtinut 12.-13. väylien välillä olevalle tulipaikalle mitä maittavimman ja kattavimmin yöpalan. Tarjolla oli ruisleipää suolalohella tai kylmäsavuporolla, grillimakkaraa, mansikoita, vaahtokarkkeja, suklaasuukkoja ja palanpainikkeena kuoharia, olutta, limsaa ja makuvissyä. Tulet tulipaikalle ja makkaran paistosta huolehtivat Kari ”Sipe” Haimila ja Mikko Kaartinen. Mikko otti myös ryhmäkuvat iloisesta ja innostuneesta peliporukasta. Kuvia kierrokselta alla olevassa linkissä (kuvien julkaisuun on luvat kuvaajilta: Anne, Susanna, Elina, Pia ja Helena, sekä kaikilta kuvissa olevilta).

http://torniogolf.fi/jasenet/naistoimikunta/

Kaikkien osallistuneiden kierroksen aikana, yöpalalla ja kierroksen jälkeisten whatsapp-viestien perusteella tapahtuma oli mukava ja onnistunut. Tulemme varmastikin aloittamaan tästä uuden perinteen, joten ensi kesänä hyvin todennäköisesti pelaamme jälleen ilta-/yökierroksen.

Mukana olivat Ritva Angeria, Elina Aro, Henna Ekonoja, Marja-Leena ”Marre” Haimila, Sirpa Heikka-Honkola, Leila Kaartinen, Pia Kursukangas, Anne Kurtti, Eija Pasula, Merja Rantamaula, Hilkka Stock, Susanna Söder, Minna Taskila, Helena Vartiainen, Anna-Kaisa Vehviläinen ja Riitta ”Milla” Weckström.

(Henna Ekonoja)

 

Senioreiden viikkotiedote

Viime viikon (vko 28) viikkokisoissa osallistujia oli jo yli 30 ja saimme taas kerran pelata loistavissa olosuhteissa. Viikonvaihteen Lappicupissa Rovaniemellä menestyksemme ei ollut yhtä hyvä kuin kesäkuun kisassa Torniossa. Kenttä ja greenit kallistuksineen ovat meille tasamaan pelaajille haastavia. Parhaat sijoitukset olivat kaksi hopeaa. Pelikaverit kertoivat kentän pelattavuuteen ja kehittämiseen tehdyn talkoovoimin paljon työtä.

Viikkokilpailut jatkuvat torstaisin klo 17 alkaen. Tulkaa mukaan pelaamaan tekin, jotka vielä vähän arkailette.

Suomen Golfseniorien aluetourin kilpailu on Torniossa 6.8. ja järjestelyistä vastaa MLGK. Kisajärjestelyissä tarvitaan runsaasti talkooväkeä.

Senioreiden syksyn pelimatka tehdään Lappajärvelle. Hotellin tarjoushinta majoituksineen, ruokailuineen ja kaksi green feetä on kahden hengen huoneissa 144 euroa. Linja-automatka pyritään maksamaan viikkokilpailutuloilla ja seuran avustusrahalla.

Lomamotto: Se se vasta lomapäivä on, kun ei tarvitse tehdä mitään ja siihen hommaan on koko päivä aikaa.

(Veli-Antti Kivilinna)