MLGK:n junioreiden pelisäännöt ja arvomaailma sekä lyhyt toiminnan kuvaus

 

Visona koko perheen urheiluseura.

Jokainen lapsi ja juniori harrastaa golfia hänelle itselleen sopivassa roolissa.

MLGK pyrkii kehittämään junioreilleen hauskoja sekä monipuolisia liikuntamahdollisuuksia.

Luomme mahdollisuuden tavoitella kilpailullisesti maamme huippua, mutta painotamme myös, että harrastuksesta on mahdollista saada koko aikuisiän kestävä liikuntamuoto.

Seuran toiminta on organisoitunutta ja monipuolista.

Seuratoimijat tiedostavat, että kasvatuksella ja ohjauksella on tärkeä merkitys.

Kannustamme lasten vanhempia mukaan seuratoimintaan, mutta tiedostamme ja hyväksymme, että tämä toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.

Välittäminen on avainsana kaikessa seuran toiminnoissa.

Otamme huomioon koko jäsenistömme asenteen ja seuran taloudellisen tilanteen. Toiminnan on oltava taloudellisesti järkevää suhteessa muuhun seuratoimintaan.

Olemme ylpeitä kotiseudustamme. Teemme tiivistä yhteistyötä Kemin, Haaparannan ja Ylitornion kanssa.

Kesällä 2018 seuramme junnukoulussa oli mukana myös maahanmuuttaja lapsia. Tämä lisää samalla avoimuutta ja seuramme kykyä uudistua muuttuvassa maailmassa. Jokainen alakoululainen lapsi on tervetullut aloittamaan lajin harrastamisen Draivia kouluun kerhossa. Kerho on ilmainen ja sitä on ohjaa kaksi kokenutta alakoulun opettajaa ja pitka-aikaista golfin aktiiviharrastajaa.

Lasten fyysiseen turvallisuuteen kiinnitetään huomiota. Kouluttajien arvomaailmakeskustelujen avulla takaamme lapselle turvallisen henkisen kasvun urheiluharrastuksen parissa. Kysymme lapsilta toiveita, mitä kerhossa tai kesätoiminnassa halutaan tehdä. Toki päätökset tekevät aina aikuiset, mutta lapsen ääni on tärkeä tulla kuulluksi.

Jos nuori jostain syystä lopettaa kilpaharrastamisen, hänelle tarjotaan ohjaajan polku aina valmentajaksi saakka. Kustannamme liiton koulutuksen ja lisäksi ohjaajat saavat seurata seuramme pron toimintaan lasten parissa.

Meillä on käytössä vuonna 2019 niin kutsuttu Drop Out – suunnitelma. Jos nuori ja lapsi lopettaa harrastuksen jossain muussa seurassa ja eri lajissa, tarjoamme hänelle mahdollisuuden harrastaa golfia. Tarjoamme ilmaisen pelioikeuden, välineet, pallot ja opetuksen 10-21 vuotiaalle lapselle. Tällöin kustannukset ovat vain 21 euroa eli seuran jäsenmaksu, joka takaa myös vakuutuksen harrastuksen parissa.

Liikunnallinen ja yhteisöllinen toiminta- ja elämäntapa näkyvät kaikessa toiminnassamme. Golfia on mahdollisuus harrastaa 3 sukupolvessa. Juniorit ovat usein starttereina senioreiden kisoissa. Vastaavasti seniorit ovat forecaddiena ja pelinohjaajina juniorikisoissa. Perheen vanhemmat ovat apuohjaajina naperogolfissa.

Jos lapsi on kiinnostunut tulemaan seuraamme ja 50 euron kausimaksu on hänen perheelle liian suuri, tuemme tässä maksussa perhettä. Olemme Laatu Seura ja se velvoittaa meitä toimimaan laadukkaasti. Haemme 2019 vuonna myös Tähti Seuraksi.

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  35€

  Juniorit 9 reikää 20€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  arkisin 50€
  viikonloppuisin 55€

  Juniorit 18 reikää 30€