Tornio Golf Oy on neuvotellut paikallisesti Länsi -Suomen Merivartioston kanssa valtakunnan rajan ylittämisestä golfkentän alueella. Lupa valtakunnanrajan ylittämiseen on tällä hetkellä ainoastaan viralliselta rajanylityspaikalta. Tornio Golf on ollut yhteydessä Sisäministeriöön saadakseen kentänhoitajille luvan ylittää valtakunnanraja kentän alueella.
Koska lupaa rajan ylittämiseen kentän alueella ei vielä ole, Ruotsin valtakunnan alueella olevien väylien hoitaminen ja kevättöiden aloittaminen vaikeutuu huomattavasti.
Poikkeuksellisessa tilanteessa on ollut ilahduttavaa huomata talkoohengen herääminen Ruotsin puolella asuvien golffarien keskuudessa. Talkooporukka on käynyt greeneillä 10. 11. 12 ja 13. talkoilemassa lumikolien ja lapioiden kanssa. STOR TACK, HAPARANDA POJKAR!
Talkooporukan raportoinnin mukaan kentällä on edelleen helpompi liikkua suksilla kuin jalan. Lunta on edelleen paikasta riippuen 20-30cm. Lumen alla viheriöt ovat vielä syväjäässä.

Pelikauden alkaminen Torniossa ei ole vielä ajankohtainen. Kentän avaamisen ajankohtaa on mahdotonta arvioida. Kauden avaaminen riippuu kevään etenemisestä ja tänä vuonna vaikeaksi ennustetusta kevättulvasta.

Par3 kentällä on aurattu neljä viheriötä konevoimin ja yksi viheriö talkoovoimin kolalla ja lapiolla. TÄSSÄKIN KOHTAA ISO KIITOS TALKOOMIEHILLE!
Kenttä on kauttaaltaan vielä lumen peitossa. Par3 kenttä avataan heti kun kentällä voi liikkua jalkoja kastelematta. Kentän avaamisesta ja pelaamisen liittyvistä käytännöistä informoimme kentän avaamisen yhteydessä.

Valtioneuvosto on määrännyt kaikki ravintolat suljettaviksi, klubi pysyy suljettuna niin kauan kun tämä määräys on voimassa.

Klubin ikkunaremontti on saatu valmiiksi. 30 vuotta vanhat ikkunat poistettiin ja tilalle asennettiin uudet ikkunat. Klubin ikkunoiden urakoinnista vastasi Iin- Ikkunat.

 

Tornio Golf hallitus

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€