Meri-Lapin Golfhalli

Meri-Lapin Golfhalli on kaikille avoin Golfin sisäharjoittelukeskus. Pinta-alaltaan noin 500m2 kokoinen harjoittelukeskus sijaitsee entisen Lapin Kullan tiloissa Tornion keskustassa elämystehdas LAPPARISSA.

Hallissa on tilat lyönti- ja läpipeliharjoitteluun. Lyöntipaikan voi varata Nexgolf-järjestelmästä normaalin pelikierroksen tapaan. Lähipeliharjoitteluun ei ole varauksia.

Lisäksi käytettävissä on upea ja tarkka Flightscope&E6-analysaattori/simulaattori-järjestelmä. Simulaattorin käyttö varataan myös Nexgolf järjestelmästä https://mlgk.nexgolf.fi/mlgk. Käyttöä varten pitää olla lisäksi etukäteen lunastettu poletti tai Smardcard.

Hallilla ei ole vakituista henkilöstöä ja ovet ovat aina lukittuina. Kulkemiseen tarvittavan kulkutunnisteen saa käyttöön kausi- tai päivämaksua vastaan.

Hallin käyttö on mahdollista päivä- ja kausimaksulla. Erilaisia ryhmä- ja yritystilaisuuksia järjestetään asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Yhteystiedot

Hallin käyttömaksut, simulaattorikortit ja ovikoodit:

Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehdot: Pankki- ja luottokortit, käteinen, Smartum online ja setelit, Tyky-online, ePassi, Tilisiirto.
Maksuissa suosittelemme korttimaksuja ja vältämme suoria tilisiirtoja.

Tilitiedot ennakkomaksusuorituksiin:
Saaja: Meri-Lapin Golfhalli Oy
Tilinumero: FI84 5475 0020 1529 92
Viesti: Tuotteet ja käyttäjän nimi

Meri-Lapin Golfhalli ei toimi järjestäjänä kursseissa eikä koulutuksissa, vaan ne maksetaan erikseen järjestävälle taholle. Kurssimaksun lisäksi Golfhallille tulee olla kuitenkin suoritettuna Kausimaksu (normaali/juniorit) tai koulutusmaksu.

MUISTUTUS: Jokaisella pelaajalla/harjoittelijalla pitää olla hallin käyttöön oikeuttava maksu suoritettuna ennen harjoittelun aloitusta.
(poislukien lahjakortit ja oman käyttämättömän simulaattoriajan pelaaminen henkilökohtaisesti)

Hallitus

Yhteystiedot saat näkyville kääntämällä puhelin vaakaan.