Liity golfseuran jäseneksi

Jotta voit pelata golfia suomen kentillä, on sinun oltava jonkin golfseuran jäsen. Suomessa Green Zone Golfin golfseura on Meri-Lapin Golf Klubi ry. Golfseuran jäsenyyden kautta saat mm. vakuutuksen, joka on edellytys kentälle menemiseen.
  • Seurajäsenyyteen sisältyy tasoituksen ylläpito sekä Suomen Golfliiton tarjoamat jäsenedut, kuten neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Golflehti sekä tapaturma- ja vastuuvakuutus golfkentällä sattuvien vahinkojen varalle. Näistä palveluista ja eduista golfseurat tilittävät Golfliitolle 30 euroa jokaisesta aikuisjäsenestä ja 9 euroa jokaisesta juniorijäsenestä.
  • Tämän lisäksi golfseura rahoittaa jäsenmaksulla muuta toimintaansa, kuten kilpailuja ja tapahtumia, junioritoimintaa sekä kilpaurheilua.
  • Monelle golfarille tärkeimpiä jäsenyyteen liittyviä palveluja on tasoituksen ylläpito. Se on nykyään helppoa tehdä sähköisesti, minkä ansiosta paperista tuloskorttia ei tarvitse enää palauttaa tasoituskierroksen jälkeen.
  • Voit lukea lisää golfseuran jäsenyydestä ja vakuutusturvasta Suomen Golfliiton sivuilta: https://golf.fi/pelaajalle/jasenedut-ja-vakuutusturva/

Voit anoa MLGK:n jäsenyyttä alla olevan painikkeen kautta avautuvalla lomakkeella.

Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian.