MERI-LAPIN GOLFHALLIN TILANNE MUUTON OSALTA

 

Golfhallin muutto etenee hitaasti, mutta varmasti. Alkuperäisenä ajatuksena oli, että muuttoa ja siihen liittyviä talkoita järjestetään ulkopelikauden loputtua. Näin on tapahtunutkin ja olemme aloittaneet uuden tilan valmistelun harjoittelupaikaksi.
Toistaiseksi työt ovat olleen lähinnä vanhan purkua ja siihen liittyviä tavaroiden raahauksia. Samalla Mykkälä on rakentanut seinät ja uuden kulkuoven uuteen tilaan. Lisäksi olemme pienellä porukalla verhoilleet uuden tilan seiniä ja kiinnittäneet nostovälineitä kattoon uuden verkon asentamiseksi sen saapuessa marraskuun alussa.
Ensi viikolla on edessä maansiirtotyöt eli tuomme halliin kaivinkoneen griinialusta hiekan levittämiseen ja griinin muotoiluun. Todennäköisesti tulemme huutamaan(=pyytämään) apua, koska tarvitsemme samaan aikaan täry- , harava- ja lapiomiehiä, että työ saadaan tehtyä kerralla loppuun. Lisäksi ensiviikolla kaikki vanhat kaapit on tyhjennettävä ja kiintolukollisten kaappien avaimet palautettava hallille, koska VANHAT KAAPIT ROMUTETAAN lähiaikoina uudempien tieltä. Kulkeminen halliin on tällä hetkellä vähän ongelmallista, koska kulunvalvonta ei ole käytössä laitteiston siirron vuoksi. Olemme kyllä lähes joka päivä paikalla, jolloin ovet ovat auki.
Griinin muotoilun jälkeen on vuorossa matto työt, joita tulee olemaan suht paljon, koska matttoja joudutaan pilkkomaan ja uudelleen saumaamaan ja liittämään meille kokonaan uusiin mattoihin. Tässä vaiheessa myös simulaattori kasataan ja vapautetaan käyttöön.
Tavoitteena on, että halli olisi avoinna harjoittelijoille 25.11 mennessä, jolloin myös kausi- ja simulaattorimaksuja aletaan vastaanottaamaan.

Facebookin kautta voi ilmoittautua talkoilemaan.

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€