NexGolfissa ja eBirdiessä tasoitustiedot oikein

 

Golfliitto vahvisti, että NexGolfissa ja eBirdiessä on nyt tasoitustiedot oikein. Tilanne korjaantui 22.2.2020 aamuun mennessä.

Näet WHS-tasoituksesi tiedot NexGolfissa, kun olet kirjautunut omilla jäsentunnuksillasi http://www.nexgolf.fi/mlgk sivulle ja valitset yläreunan palkista OMA NEXGOLF ja sieltä sivun vasemmalla olevasta listasta WHS-tasoitus. Listalla näkyvistä kierrostuloksista lihavoidulla tekstillä olevat ovat ne kahdeksan parasta tulosta, joista WHS-tasoitus on laskettu.

eBirdiessä (lataa puhelimeesi eBirdie ja Golf GameBook sovellukset Applen App Storesta tai Googlen Play Storesta), kirjaudu sisään sovellukseen ohjeiden mukaan. eBirdiessä näet oman tasoituskorttisi ja puhelimen näytöllä alareunasta Tasoitus ja näet Tasoitus historian ja Kierroshistorian. WHS-tasoituksen laskennassa mukaan luetut kierrokset Kierroshistoriassa on päivämäärän edessä oleva numero (kierroksen järjestysnumero) on ympyröity, kun kierros on mukana kahdeksan parhaan kierroksen joukossa, josta WHS-Tasoitus on laskettu.