Palautteesi muokkaa tulevaisuuttamme – vuoden viimeinen Pelaaja Ensin jäsenkysely 24.9.

 

Hyvä asiakkaamme, teemme jatkuvasti parannuksia toimintaamme asiakkailtamme saadun palautteen avulla.

Mittaamme asiakaskokemustamme Pelaaja Ensin palvelulla. Palautetta kerätään päivittäin vieraspelaajilta sekä kauden aikana kaksi kertaa jäseniltä sekä osakkailta. Seuraavat ja kauden viimeiset kyselykutsut lähtevät tiistaina 24. syyskuuta. Jokainen jäsen saa yhden kyselykutsun jäsenkyselyyn kauden aikana, olet siis voinut saada kyselyn ja heinäkuun lopussa ja näin ollen sinulle ei tule nyt linkkiä kyselyyn.

Olette meillä tärkeitä ja haluamme tietää millainen kokemus sinulla on asiakkuudestasi niiltä osin kuin olette viimeisen vuoden aikana olleet kanssamme. Keräämme kyselyssä palautetta monipuolisesti, jotta tietäisimme mahdollisimman tarkasti miten voisimme tehdä sinun päivästäsi kentällä ja osana yhteisöämme entistä paremman.

Jos saat kyselykutsun, toivomme lämpimästi, että jaat mielipiteesi kanssamme. Ja muistakaa, että henkilökuntamme ottaa palautettanne vastaa joka päivä.

Kiitos siis etukäteen vastauksistasi!

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton kumppani, tanskalainen Players 1st. Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

Terveisin,
Johtokunta ja Hallitus