Tuohon kysymykseen ei vielä ole vastausta.

Tornio Golf on ollut yhteydessä Länsi-Suomen Merivartiostoon ja tiedustellut alustavasti mahdollisuuksia pelaamiseen ja kentähoitamiseen Suomen ja Ruotsin rajalla sijaitsevalla kentällä.
Merivartiostolla on luonnollisesti kädet täynnä töitä juuri nyt ja golf ei ole heidän prioriteettinsa nro 1. tällä hetkellä.
Asiaamme suhtauduttiin positiivisesti ja sovittiin, että palaamme pelaamiseen ja kentänhoitamiseen liittyviin kysymyksiin lähempänä kentän hoitokauden alkua. Valtakunnan rajan ylittämiseen liittyvät käytännöt ja rajoitteet tulevat vielä muuttumaan ennen kentän hoitokauden alkua.
Tällä hetkellä edes kenttämestarilla ei ole lupaa ylittää valtakunnan rajaa muualta kuin virallisilta rajanylityspaikoilta.

Koska valtioneuvosto on määrännyt kaikki ravintolat suljettaviksi, pysyy klubi suljettuna niin kauan kun tämä määräys on voimassa.
Pyrimme aukaisemaan Par3 kentän heti kun se on säiden ja kentän puolesta mahdollista. Kentän avaamisesta ja pelaamisen liittyvistä käytännöistä informoimme kentän avaamisen yhteydessä.

Tornio Golf suhtautuu Korona pandemiaan vakavasti. Kentällämme vierailee useita eri kansallisuuksia ja eri maiden käytännöt Korona pandemian varautumiseen ja ehkäisemiseen vaihtelevat suuresti. Tämän takia noudatamme annettuja ohjeita ja käytäntöjä tarkasti.

Mikäli kaudella 2020 pelaamaan päästään, poikkeusjärjestelyihin kentällä pelaamiseen ja alueella liikkumiseen tulee varautua. Seuraamme tilannetta ja olemme yhteydessä rajaviranomaisiin.  Teemme ratkaisuja ja päätöksiä näihin asioihin sitten kun lumet ovat sulaneet ja tiedämme, mikä on tilanne pandemian ja siihen liittyvien rajoitusten suhteen sillä hetkellä.

 

Tornio Golf hallitus

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€