Susannan tarina HIO Pentistä.

(Yleisön pyynnöstä. Tarinat  Pentistä ovat Facebookissa, mutta kaikki eivät käytä  Facebookia. Jos teette HIO:n tai muita hauskoja asioista tapahtuu, Kertokaa Susannella, niin pääsemme kaikki  ”osallikseksi”.  Voisimme tehdä myös sivun, jossa kaikki HIO:n tekijät, uudet ja vanhat, ovat mukana?

Onnittelut ja hatunnosto vahvalle sekä hyväntuuliselle Pentti Leipälälle upeasta holarista maanantaina 11.6. harjoittelukierroksella. Jututin tovin Penttiä ja koitan nyt tähän muistella hänen kuvailunsa tapahtuneesta.

”Olimme Heikkilän Erkin kanssa kiertämässä harjoituskierrosta ja pelasimme tällä kertaa keltaisilta. Punaisiltakin pelataan aina välillä harjoittelun vuoksi. Oli vastatuuli joten löin aavistuksen vasempaan ja tuuli painoi linjaa kohti lippua. Pallo tuli alas ennen greeniä mutta rulli. En edes nähnyt koko palloa mutta Erkki sanoi että ’se taisi mennä kuppiin’. Mikäpä siinä muuta kuin lähteä kävellen tarkistamaan että menikö se tosiaan sinne ja siellähän se oli. Varsin riemukas tunne.”

Kyllähän se on niin että holarihan on meidän kaikkien haave ja jotkut sen saavat kokea ja toiset eivät koskaan, jotkut jopa useamman kerran elämässään. Olen kyllä niin iloinen tämän ”terässeniorin” puolesta ja toivon että joskus itsekkin saisi kokea tuon vastaavan tunteen.

Harjoitus ja kokemus tekee mestarin ja hitunen taikapölyä golfin jumalattarelta vielä mukaan, niin eiköhän se joskus … Sitä odotellessa! 😀

Riemukkaita kierroksia Pentille ja kaikille muillekkin <3 … holarilla tai ilman 😉 … ja tsemppiä myös Lappi Cupin jatkoon!

Pentin omat kertomus

Olen pelannut golfia täytettyäni 50 vuotta eli 24vuotta × 70 kierrosta/vuosi 90 lyönnin keskiarvolla mikä tekee noin 156 000 lyöntiä ja tänään tuli ensimmäinen Hole in One Tornion 8. väylällä 137m, rauta 6, Titleist NeXT tour.

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ





  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€