Sähköinen kenttäopas ja kisakalenteri

Perinteisesti Golflehden välissä keväisin ilmestynyt kenttäopas on siirtynyt sähköiseksi palveluksi yhdessä jo aiemmin sähköisenä julkaistun kisakalenterin kanssa.

Sähköisen kenttäoppaan ja kisakalenterin löytää osoitteesta www.golf.fi/kenttaopas

Golfarille tämä tarkoittaa tulevaisuudessa entistä kattavampaa ja monipuolisempaa käyttäjäkokemusta sekä golfyhteisöille monipuolisempaa kanavaa markkinointiviestintään. Jatkossa kaikkien golfyhteisöjen sekä niiden määrittelemien kilpailujen tiedot löytyvät yhdestä ja samasta paikasta, kattavammin kuin koskaan.

Palvelu on nyt julkaistu ja pelaajien käytettävissä. Golfliitto yhdessä kenttäoppaan ja kisakalenterin toimittajan Golfpisteen kanssa on aloittanut palvelun markkinoinnin eri kanavissaan. Haluamme kiittää kaikkia seuroja tietojensa päivittämisestä järjestelmään. Kenttien perustiedot ovat nyt kaikkien golfyhteisöjen osalta kunnossa.

Alla Golfliiton kokoamat muutamat opasta koskevat kysymykset sekä vastaukset:

Miksi paperisesta kenttäoppaasta luovuttiin ja siirryttiin sähköiseen kenttäoppaaseen?
-Sähköinen julkaisu mahdollistaa asiakkaalle ajantasaisemman ja kattavamman sisällön tarjoamisen. Lisäksi oppaaseen voidaan yhdistää myös muita viestintämahdollisuuksia, kuten golfyhteisöjen omat uutiset. Golfliitto tulee arvioimaan uudistuksen kauden päätyttyä ja tekemään tämän pohjalta päätökset tulevaisuuden suhteen.

Mitä mahdollisuuksia sähköinen kenttäopas antaa golfyhteisölle?
-Palvelun ansiosta golfyhteisö pystyy entistä paremmin kuvailemaan olosuhteensa ja kertomaan, miksi vieraspelaajan kannattaisi suunnata juuri heille – joko tavalliselle vieraspelikierrokselle tai kilpailuun. Kentän on mahdollista ladata oppaaseen perustietojen lisäksi yksityiskohtaisempaa tietoa omista olosuhteistaan ja kilpailuistaan, liittää halutessaan mukaan rajattomasti kuvia tai videoita sekä päivittää näitä tietoja reaaliaikaisesti.

Mistä löytää uuden kenttäopas- ja kisakalenteripalvelun?
-Opas on selainpohjainen ja sen löytää osoitteesta www.golf.fi/kenttaopas

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€