Seuran viikkotiedote 29

 

Terveiset kaikille golffareille!

Tällä hetkellä elämme edelleen hyvin poikkeuksellisia aikoja myös golfkentällä ja uutisten mukaan rajavalvonta Suomen ja Ruotsin rajalla jatkuu 11.8.2020 saakka. Kausi on käynnistynyt rajavalvonnan valvovan silmän alla, mikä meille rajattoman rajakaupungin ja golfkentän pelaajille on varmasti tuntunut oudolta. Olemme kuitenkin hyvin noudattaneet viranomaisen määräyksiä ja varmasti jatkossakin tulemme niitä kuuliaisesti noudattamaan.

Uuden tasoitusjärjestelmän kautta itse olen ainakin lopettanut bogeypisteiden laskemisen, sen sijaan ei tarvi enää laskea kuin lyönnit. Nykyään tasoitus tulee pelattujen kierrosten keskiarvosta, joten nyt kannattaa jättää niitä kortteja. Eclectic on hyvä kisa siihen.

Reilu kuukausi sitten kentän kunto näytti lähes lohduttomalta. Nyt kun katselee väylien ja viheriöiden kuntoa, niin ei voi uskoa mistä lähtökodista ollaan lähdetty. Tästä suuri kiitos kuuluu kenttähenkilökunnalle.

Meillä pelaajilla on myös suuri vastuu kentän kunnosta. Muistakaa korjata omat lyöntijäljet ja pallon alastulojäljet. Griineillä on hyvä ottaa tavaksi korjata ainakin yksi alastulojälki, vaikka oma pallo ei olisi tullut griinillä alas. Voihan takana olevat pelaajat luulla että taas se sai griiniosuman 🙂

Pelataan loistavassa kunnossa olevalla kentällä nyt ja tulevaisuudessa!

Terveisin,
Kapteeni Jukka