Seuran viikkotiedote

 

Kuulumiset kentältä

Kenttä avattiin talvigriineille maanantaina (poislukien väylät 3, 4, 5 ja 6). Vallitsevista poikkeusoloista johtuen, varaa peliakasi viiemistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä ja valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi rajaa ylittäessä. Lähdöt 10. tiiltä.

Range on avattu tänään keskiviikkona 10.6.
Rangen peräosa on edelleen märkä ja suosittelemme lyöntipituudeksi max. 150m.

Coronatilanteesta johtuen rangella ei ole toistaiseksi pallokorit käytössä. Tullessasi harjoittelemaan ota mukaasi oma ämpäri tai muovipussi palloille.
Muistutuksena, että rangepallot ovat kenttäyhtiön omaisuutta ja niiden vieminen rangelta on kielletty. Rangepalloilla ei myöskään saa pelata par3 kentällä tai isolla kentällä.

Kenttähenkilökunta

 

Junnu ja Naperogolf ovat alkaneet!

Junnu- ja Naperogolf alkavat tiistaina 9.6. kello 17-18.
Ohjaajat Markus Hiukka ja Jukka Haarakoski (Junnugolf 7-13 v)
Susanna Söder (NaperoGolf 3-6 v, huoltajat mukana)
Hinta 50€, sisältää välineet, poletit, oikeuden rangelle ja par 3:lle ja jäsenmaksun.
Mailat ja välineet saa lainaan. Ei erillistä ilmoittautumista.
Lisätietoja Markus Hiukka 040-538 0370 tai Susanna Söder 050-375 8972

Käy vilkaisemassa avajaiskerran tunnelmia seuramme Facebook-sivuilla!

 

Seuraharkat maanantaisin tai torstaisin klo 19-20

Treenaajat otetaan mukaan tunneille ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan (max. 12 osallistujaa/kerta). Tasapuolisuuden vuoksi täytämme seuraavat tunnit aina uusilla golffareilla, jos kyseiset tunnit ovat täynnä. Koulutus on ilmainen seuran jäsenille.

Ilmoittautumiset jussi.huusko@gmail.com 044-540 8239 tai markus.hiukka77@gmail.com 040-538 0370 viimeistään kahta päivää ennen tunnin alkua.

 

Naistoimikunta tiedottaa

Naistentiistait isolla kentällä alkaa ensi tiistain 16.6 ja koko kesän Naistentiistait lisätään kisakalenteriin tällä viikolla.

Pohjoisen alueen naisjoukkueiden kisa on Virpiniemessä sunnuntaina 19.7. ja tavoitteena on saada meiltäkin ainakin viisi naista mukaan. Kilpailu on joukkuekisa, johon lasketaan viiden parhaan pelaajan tulos / osallistuva seura. Kisa on tämä tiedon mukaan yhteislähtö klo 11.

Looking For Men –kisa omalla kentällämme pelataan heinäkuun viimeisenä sunnuntaina 26.7. Erillinen kisakutsu tulee kalenteriin muutaman viikon sisällä.

Kapteenien kisa on juhannuksen jälkeen sunnuntaina 21.6 – sinne kaikki innolla mukaan.

Suunnittelimme myös syysretkeä johonkin lähikentistämme, koska yhteinen kevätretki peruuntui tältä keväältä. Tämän osalta suunnittelu ja ideointi jatkuu kesän aikana.

Terveisin,

Lady-kapteeni Henna

 

Senioritoiminkunnan tiedote

Talvella senioreiden golfharrastus hallillamme jatkui edellisvuosien malliin vilkkaana, kunnes koronarajoitukset sotkivat kevättalven suunnitelmat. Edelleen ainakin minulle on jäänyt epäselväksi, velvoitettiinko meitä senioreita kokonaan lopettamaan hyvä harrastuksemme vai oliko sittenkin kyse suosituksesta ja oman harkinnan käyttämisestä. Golffarit, myös 70+, ovat yleensä ihan fiksuja ihmisiä ja liikunta tukee myös pandemian aikana heidän hyvinvointia.

Senioritoimikunta piti järjestäytymiskokouksensa 3.6. Se jatkaa viimevuoden kokoonpanolla, joskin eräisiin vastuualueisiin tehtiin pieniä muutoksia.

Viikkokilpailut järjestetään edelleen torstaisin, mutta niin, että peliaikaa on koko päivä aamusta iltaan. Kisaan ilmoittaudutaan edellisenä päivän klo 12 mennessä. Pyrimme pelaamaan omina ryhminä, mutta tarvittaessa merkkarina voi olla joku muukin. Pelimuoto on LP ja niin, että maksimilyöntimäärä reikää kohti on oma par +2.  Sarjat ovat N, M ja M70. Pelissä on toimittava pandemian ajan voimassaolevien ohjeiden mukaisesti. Sähköisen tuloskortin käyttöön kannustetaan kaikkia. Tarkoitus on järjestää lähiaikoina senioreille GameBookin käyttöönottokoulutusta.

LappiCup alkaa 14.6. Rovaniemellä. Kutsu ja ohjeet ovat kotisivuillamme.

Kemiläisten kanssa aloitettiin neljä kisaa käsittävä paripelisarja. Kemissä 7.6. alkava pelataan scramblena, seuraava Torniossa ilmeisesti bestbalina jne. Pareilla on aikaa pelata kisa kahden viikon aikana. Tämä kisa oli alun perin tarkoitus pitää Kemin ja Tornion halleilla, mutta ideoitiin nyt uudelleen ja laajennettiin koskemaan laajempaa golffarijoukkoa. Lisätietoa saa J. Rimpisalolta.

Tänä kesänä senioritkin saavat ilmaiseksi seuran järjestämää golfkoulutusta. Infoa tästä tulee pian kotisivuillemme.

V-A Kivilinna

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€