Seuran viikkotiedote v25

 

Kuulumisia kentältä

Kenttä on viimeisen viikon aikana saanut huomattavasti vihreää väriä. Ankaran talven jäljet näkyvät vielä, mutta säät suosii nyt meitä! Luvassa on lämmintä ja pieni mahdollisuus vesisateelle torstaina pelattavan Keskiyön golfin kunniaksi.

Kentällä avattiin kesä viheriöt maanantaina 15.6.2020. Väylät 3, 4, 5 ja 6 ovat vielä toistaiseksi pois käytöstä tulvavallin remontin vuoksi. Tornion kaupunki teki tulvavalliin hätäkorotuksen ja tässä yhteydessä väylän 6 luiskat jätettiin kulkukelvottomiksi. Luiskien tekeminen alkaa keskiviikkona 17.6.2020.

Mikäli luiskat valmistuvat 18.6 mennessä Keskiyö Golf pelataan koko kentällä ja lähdöt ovat kahdelta teeltä. Lisäinfoa Keskiyön Golf kilpailusta Tornio Golf nettisivuilla torstaiaamun aikana. Lähdöt julkaistaan perinteisesti Nexgolfissa.

Kentällä on jonkin verran esiintynyt kurittomuutta ja muutamia pelaajia on lähtenyt kierrokselle väärältä teeltä. Tornio Golf ja Rajavartiolaitos ovat sopineet selkeät pelisäännöt, jotta pelaaminen valtakunnanrajan yli on ylipäätään mahdollista. Toivomme pelaajien noudattavan sääntöjä, jotta pelaaminen onnistuu myös jatkossa.

Huolehdi siis, että varaat lähtöajan edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Kentälle mennessäsi varmista lähtösi ja se, että aloitat kierroksen caddiemasterin osoittamalta teeltä.

Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi, mikäli rajaviranomainen sitä sinulta kysyy.

Range on otettu käyttöön kokonaisuudessaan ja rangella on nyt myös pallokorit käytössä.

Jukka Ryhänen

 

Kilpailutoimikunta

Ensimmäinen kilpailu kaudelle 2020 tekee tuloaan. Poikkeuksellisesti kausi aloitetaan Keskiyön golfilla sattuneista syistä. Tapahtuma joka on joka vuosi tarjonnut paljon iloa ja hymyä osallistujien huulilla.

Tämän jälkeen tulevana viikonloppuna pelataan myös Kapteenien kisa.

Kauden 2020 uutuus on 1.7 alkava Eclectic -kilpailu joka kestää 31.8 asti. Eclectic -pelimuoto laskee kaikkien tällä välillä jätettyjen tuloskorttien joka väylän parhaan tuloksen, jolloin saadaan tämän ajan jakson eclectic -tulos.

Tuloskortteja tähän kilpailuun saa jättää joko 9 tai 18 reiän kierroksilta, mutta joka päivältä voi jättää vain yhden tuloskortin. Kaikki jätetyt tuloskortit rekisteröidään tasoituskierroksina, joten samat säännöt pätevät. Kaikki tuloskortit tulee olla allekirjoitettuna sekä pelaajalta että merkkaajalta.

Haluamme myös muistuttaa tulevasta Seuran reikäpelimestaruuskisasta. Tällä hetkellä osallistujamäärä on todella pieni. Reikäpeli pelimuotona on haastava,mutta myös anteeksiantava. Joten kaikki mukaan näyttämään taitonsa ja ehkä juuri sinusta tulee tämän pelimuodon seuran mestari 2020!

Muistetaan myös kilpailu kierroksilla poikkeavat säännöt mitä tulee lipun paikalla pitämiseen ja kättelyihin/ halauksiin kierroksen jälkeen.

Iiro Nurkkala

 

Naistoimikunta

Ensimmäinen naisten tiistai isolla kentällä pidettiin 16.6.2020 ja mukana oli 15 aktiivia.

Sunnuntaina 19.7.2020 on Virpiniemessä naisten pohjoisen alueen seurojen joukkuekisa. Tämän kisan kutsu saadaan piakkoin Virpiniemestä. Kisa pelataan yhteislähtönä klo 12:00 alkaen. Muistakaa ladyt ilmoittautua mukaan. Järjestetään yhteiskuljetusta henkilöautoilla tai vastaava. Kisassa joukkueen tuloksiin lasketaan viiden parhaan pelaajan tulos/joukkue=seura.

Looking for Men -kisa on heinäkuun viimeisenä sunnuntaina 26.7.2020. Kutsu on työn alla ja julkaistaan kilpailukalenteriin heti, kun se on valmis.

Henna Ekonoja

 

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€