Seuran viikkotiedote v26

 

Kuulumisia kentältä 🙂

Kentällä ruoho kasvaa niin, että suhina kuuluu. Väylät alkavat olemaan jo huippukunnossa ja meillä pelataan koko kenttä kesägriineille.

Pienenä ongelmana on väylän 5. vasen reuna, jota ei päästä leikkaamaan koneellisesti. Patovalli on tulvan jäljiltä vielä märkä ja vesi valuu osittain kentän puolelle. Väylän 5. vasemman laidan karheikko leikataan toistaiseksi käsin. Tämäkin ongelma poistuu, kun Tornionjoessa vesi laskee ja patovalli kuivuu.

Kentällä on siirrytty leikkuussa normaaleihin kesäkorkeuksiin.

Leikkuukorkeudet kentällä:

Viheriöt (Greens): 3mm

Lähestymisalueet (Foregreens) 8mm

Lyöntipaikat (Tee) 10mm

Väylät (Fairways) 12mm

Karheikot (Rough) 50mm

Valtioneuvosto päätti jatkaa länsirajan rajavalvontaa vielä toistaiseksi Ruotsin vaikean koronatilanteen vuoksi. Muistathan varata lähtöaikasi viimeistään edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä. Caddiemasterit huolehtivat varauslistat Rajavartiolaitokselle tiedoksi. Kun nimi on varauslistassa, näin voi ylittää valtakunnanrajan kenttäalueella.  Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi kierroksella (ajokortti, henkilökortti tai passi), mikäli rajavartija sitä kysyy. Mikäli havaitset kentän alueella sinne kuulumatonta ylimääräistä liikettä ilmoita siitä klubille numeroon 016-431 711.

Tervetuloa pelaamaan!

 

Viikonloppuna pelattiin perinteinen Kapteenien kilpailu, joka oli myös kauden avauskilpailu. Kapteenien maljat pokkasivat tänä vuonna Mika Lukkarila ja Henna Ekonoja. Onnittelut Mikalle ja Hennalle!

Tuleva viikonloppu on kilpailuista vapaa ja silloin on hyvä aika suunnata huippukuntoiselle kentälle ja virittää peli seuraavan viikon Sandels Openia varten. Sandels Open pelataan lauantaina 4.7.2020. Pelimuotona Sandels Openissa on paripelimuoto scramble.

Samana viikonloppuna Round Table -veljet ympäri suomen saapuvat Tornioon mittelemään omien mestaruuskilpailujen merkeissä. RT-mestaruudesta pelataan kentällämme 3-4.7.2020. Kilpailu on kutsukilpailu. Tervetuloa Tornioon RT- veljet!

Uutena kilpailuna on 1.7-31.8. aikana pelattava Eclectic -kilpailu. Eclectic -pelimuodossa pelaaja voi pelata rajattoman määrän kierroksia. Kauden lopussa jokaisen väylän paras tulos jää voimaan, jolloin selviää kokonaistulos pelaajan Eclectic ”kierrokselle”. Jokainen tuloskortti, jonka pelaaja jättää Eclectic -kilpailuun rekisteröidään tasoituskierroksena, joten tällöin pätee samat säännöt kuin normaalilla tasoituskierroksella. Tuloskortin tulee allekirjoittaa sekä pelaaja ja merkkaaja. Kilpailuun ei ole osallistumismaksua ja mukaan voi myös lähteä kesken kauden. Tuloskortit tulee jättää caddiemasterille kierroksen jälkeen. Sarjat kilpailussa ovat: miehet scratch ja naiset scratch. Muiden kilpailujen tuloksia ei lasketa eclectic -tulokseen!

Reikäpelimestaruus 2020 ilmoittautuminen on myös käynnissä. Muistathan ilmoittautua reikäpelimestaruuskilpailuun 29.6.2020 mennessä.

 

Seuran golfopettajien vetämät seuraharkat ovat pyörähtäneet käyntiin ja pikkuhiljaa seuran väki alkaa sinne löytämään! Torstaina suoristeltiin draiveja ja ensi maanantaina on väyläpuiden vuoro. Tervetuloa mukaan!

Muista myös joka perjantaiset Open Range –ohjauskerrat, joissa seura-aktiivit tulevat auttamaan swingisi kanssa!

Naperogolf 2020 pyörähti käyntiin riehakkain iloisin mielin nuorimman osallistujan ollessa vasta viikkoa vaille 3-vuotias. Kokoonnumme aina huoltajat mukana, jolloin lapsi ja aikuinen saavat uusia kivoja työvälineitä kasvun tueksi. Näillä eväillä mennään tämäkin kesä.

 • Lyödään mailoilla / heitetään / vieritetään palloa ja keskitytään palloon osumiseen ja kehon tasapainoon
 • Kasvatetaan sekä lihas- että aerobista kuntoa
 • Jumpataan aivonystyröitä ja opetellaan sääntöjä sekä koetetaan muistaa asioita
 • Pidetään ihan vain hauskaa
 • Lopuksi aina hieman poristaan ja kysellään, että miten meni.
 • Naperogolf on kaikkea sellaista, mitä kasvava lapsi tarvitsee kehittyäkseen kokonaisvaltaisesti 🙂

 

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€