Seuran viikkotiedote v27

 

Kentällä suoritetaan tällä hetkellä rutiinihoitotyötä leikkauksineen ja kasteluineen. Ensi viikolla viheriöille tehdään viiltoilmastointi, jotta saadaan ravinteet paremmin imeytymän viheriöille.

 

Naistoimikunta toivoo, että reikäpelimestaruuskisaan ilmoittautuisi lisää pelaajia. Tällä hetkellä kaaviossa on vain kolme ja näin ollen tiedossa olisi vain kaksi kierrosta mestaruuden ratkeamiseen. Reikäpeli on mukava ja ”armollinen” pelimuoto kaiken tasoisille. Naisten osalta ilmoittautumisaikaa on nyt jatketttu. Ilmoittautumiset suoraan caddiemasterille.

Pohjoisen alueen seurajoukkueiden naisten kisa on Virpiniemi Golfissa su 19.7.2020 yhteislähtönä klo 12 alkaen. Tämän kisan ilmoittautuminen on 12.7.2020 mennessä suoraan Virpiniemi Golfin caddiemasterille. Vähintään viisi tarvitaan, jotta olemme mukana joukkuetuloksen laskennassa.

T. Henna

 

Perjantaisen Open Range – tapahtuman jälkeen on mahdollista jäädä auttamaan rangen tyhjentämisessä. Eli tarkoittaa käytännössä sivualueiden tyhjentämistä palloista keskemmälle rangealuetta, jotta rangeauto saa sitten kerättyä pallot talteen. Palkkioksi hyvästä mahdollisuudesta treenata lähipeliä saat kaksi rangepolettia. Tervetuloa auttelemaan kenttähenkilökuntaa 🙂

 

Seniorikatsaus nro 2

Mitä uusi WHS tuo muutosta aiempaan HCP-järjestelmään?

Monet pitivät hyvänä systeeminä ilmoittaa pelinsä tulos pistebogey-pelinä, sillä se pelimuoto ei rajusti rankaise, jos ja kun jollakin väylällä kaikki menee pieleen ja pahimmassa tapauksessa tulee jopa yli 10 lyöntiä. Bogeypisteitä tuli nolla, mutta lyöntipelissä jopa 10 lyöntiä oli monelle ihan kauhistus. EI HÄTÄÄ! Uudessa tasoitussysteemissä on laskennassa on käytössä ns. nettotuplabogey-laskenta. Tämä tarkoittaa sitä, että maksimilyöntimäärä väylää kohti on pelaajan tasoituksen mukainen väylän par +2. Esimerkiksi jos tasoituksen mukaan sinun par väylällä on 5 ja väylän oikea par on 4, voit lyödä vaikka 10 kertaa, mutta tasoituksen laskentaan otetaan luku 7 eli 5+2.

Osaatko muuten laskea, mitkä ovat tasoituksesi mukaiset parit kentän eri väylille?

Yksinkertaistettuna asia on niin, että jos slopetaulukon mukaan saat hyväksesi 18 lyöntiä, sinun par-lukusi jokaiselle väylälle on yksi plus kentän par. Eli kolmoset ovat sinulle nelosia, neloset vitosia ja vitoset kuutosia. Jos taulukon mukaan saatkin hyväksesi 23, vaikeimmiksi merkityille viidelle väylälle saat hyväksi 2 lyöntiä. Vastaavasti, jos saatkin taulukosta esim. 15 lyöntiä, pitää sinun kolmelle helpoimmalla väylällä päästä kentän pariin.

Nyt sitten vaan jättämään tasoituskortteja

Seuramme jäsenillä suurella osalla ei ole tasoitusluvun perässä tähteä eli sellaisella pelaajalla ei ole ajan tasalla olevaa tasoitusta. Tasoituskierroksen pelaamista ei tarvitse enää ilmoittaa muulle kuin merkitsijälle, joka vastaa siitä, että kierros pelataan sääntöjen mukaisesti. Sitten vaan tulos Nexgolfiin tai Gamebookiin ja aamulla tasoitus on rekisteröitynä.

Viikkokilpailut

Ensimmäinen kisa oli epävirallinen. Viime viikon voittajat eri sarjoissa olivat: Eila Toikka, Juhani Rimpisalo ja Seppo Vaara. Huomenna 2.7. pelataan kisa nro 2.

Lappicup Torniossa 12.7.

Kisajärjestelyihin ja kentän viimeistelyyn tarvitaan talkooväkeä. Työlista tehdään nyt viikonvaihteessa. Yksityiskohtiin palaamme ensi viikon alussa ja käytämme viestitykseen omia tiedotuskanaviamme.

Terveisin V-AK

 

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€