Seuran viikkotiedote v29

 

Viime viikon lauantaina pelattiin Bobby Mitchell Memorial. Miesten scratch –sarjan voitti Joonas Hiltunen tuloksella 76. Toiseksi sijoittui Markus Hiukka tuloksella 78 ja kolmanneksi Petri Väänänen samalla tuloksella. Naisten sarjan (lyöntipeli hcp) voitti Eila Toikka ja miesten vastaavan Olli-Pekka Aarni. Kilpailussa tuloskortin jättäneet saavat arpalipun ensi kauden pelioikeuden arvontaan. Muut kilpailut, joissa tuloskortti toimii arpalippuna, ovat Kapteenien Kisa ja MLGK Open.

Perjantaina 23/7 klo 15 alkaen pelataan entisten ja nykyisten jääpalloilijoiden Evergreen Trophy. Kutsukilpailussa pelataan yhdeksän väylää ja pelimuotona on scramble. Peliparit muodostetaan siten, että toinen pelaajista on kortillinen, kokeneempi pelaaja ja toinen kortiton, lajiin tutustuja. Näin pyritään saamaan lisää harrastajia mukaan toimintaan alueellemme.

Muista myös vasta lanseerattu, kaikille avoin perjantainen viikkokisa, josta infoa enemmän viime viikon tiedotteessa.

 

Seniorit tiedottaa

Viikkokisat ovat torstaisin jatkuneet ja osallistujien määrät ovat olleet nousussa. Säät ja kentän hyvä kunto ovat selvästi nostaneet tulostasoa. Kisat jatkuvat pitkälle syyskuulle, joten vielä ehtii mukaan.

LappiCupin toinen osaottelu pelattiin 11.7. Kuusamossa. Klubimme jäsenistä mitalisijoille ylsivät Inkeri Pääkkö ja Harri Vehviläinen sekä sarjassa kaikki LP scratch Juhani Rimpisalo. Seuraava osakisa pidetään Levillä sunnuntaina 1.8. Meille on varattuna 20 hengelle majoitus Panorama-hotelliin hintaan 135€ kahden hengen huoneessa sisältäen kaksi pelilippua yhteisen illallisen lauantaina sekä aamupalan. Tarkemmat tiedot löytyy sekä facebookista että senioreiden Whatsapp-ryhmästä. Huom. jokaisen on itse varattava/vahvistettava huonevaraus.

SGS:n aluetourissa Kalajoella mitalisijoille ylsi Erkki Heikkilä.

Kemin ja Tornion klubien välinen paripelikisaa sen ensimmäisen vaiheen jälkeen johtaa Kemi. Toinen vaihe on paraikaa käynnissä.

LappiCupin Tornion päätöskisa 28.8. on samalla myös Lapin Seniorien mestaruuskilpailu, koska muuten ei löytynyt syyskuulle enää sopivaa yhteistä viikonloppua. Luvassa on todella hyvät palkinnot. Tähän kisaan voivat osallistua nekin, jotka eivät ole olleet mukana osakilpailuissa.

20.7.2021 V-AK

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€