Seuran viikkotiedote v30

 

Kentällä on viikolla 30 tehty viheriöille pystyleikkaus, viiltoilmaus ja hiekoitus. Sateiset säät ovat hieman viivästyttäneet näiden tekemistä ja työ jatkuu vielä tällä viikolla. Luvassa on siis liukkaita viheriöitä tuleville viikoille! Kentällä on myös tehty reuna-alueiden raivauksia. Raivaustyö suoritettiin yöllä, jotta pelaaminen kärsisi mahdollisimman vähän.

Rangella on keskiviikkona 22.7.2020 niitetty heinää rangen perältä ja reunoilta. Työ jatkuu keskiviikkona 29.7.2020 aamulla, jolloin range on auki vasta klo 9.00 jälkeen.

Useilta pelaajilta ja kenttähenkilökunnalta on tullut viestiä, että viheriöillä on paljon paikkaamattomia alastulojälkiä. Griinihaarukat taskuun ja paikataan se kaverinkin jättämä jälki viheriöltä.

 

Naistenviikon kuulumisia

Naistenviikko, eli seitsemän päivän ajanjakso, 18.-24.7., jolloin suomalaisessa almanakassa on vain naisten nimiä. Meillä on kyseisellä ajanjaksolla myös useita naisille suunnattuja tai naisten järjestämiä tapahtumia.

Entisaikaan naistenviikolla säätä seurattiin erityisen tarkkaan, sillä se ajoittuu heinäntekoaikaan. Vanha kansa väitti, että naistenviikko ei mene ilman sadetta, sillä naiset ovat kovia itkemään. Sateisuutta kuvataan monilla sananparsilla. Kustaa Vilkunan mukaan syy sateeseen laitettiin kunkin nimipäivänviettäjän tiliin, ja syntyi kaikenlaisia sananlaskuja, esimerkiksi ”Mataleena itköö mielellään” tai ”Reeta pissii pirahuttaa”. Syynä käsitykseen naistenviikon sateisuudesta lienee se, että heinäkuun loppupuolisko on tyypillisesti sateista aikaa. Ilmatieteen laitoksen tilastojen mukaan tyypillisintä on, että naistenviikolla sataa kolmena tai neljänä päivänä. Näistä kaksi on jo mennyt/menossa, sillä eilen satoi ja juuri nyt, keskiviikkona iltapäivällä näyttää satavan.

Naisten tapahtumat alkoivat 19.7. sunnuntaina Virpiniemi Golfissa pelatun 9-seuran ottelussa. MLGK:sta oli mukana 11 pelaajaa ja meidän sijoitus kisassa oli 6/9, mielestäni hyvin ensikertalaisiksi ko. kisassa. Kisan tunnelmista lisää Virpiniemi Golfin ja GoGolfin jutuissa.

https://virpiniemigolf.fi/naisten-9-seuran-ottelussa-oli-tunnelma-katossa/

https://www.gogolf.fi/naisenergiaa-virpiniemi-golfin-yhdeks%C3%A4n-seuran-golfjuhlassa

Naisten järjestyksessään toinen ilta-/yögolf pelattiin 21.7.2020 kymmenen naisen voimin. Sää suosi, vaikka alkuillasta sateenuhka oli suuri. Mukana pelaamassa olivat Ritva Angeria, Marja-Leena ”Marre” Haimila, Sirpa Heikka-Honkola, Pia Kursukangas, Anne Kurtti, Anitta Liisanantti, Marjo Mikkola, Eija Pasula ja Riitta ”Milla” Weckström.

Perinteiseen tapaan tulijärjestelyistä iltapalapaikalla huolehti Sipe (Kari Haimila) ja hän oli järjestänyt myös kasviotietovisan pelaajille. Ohessa muutama kuva ja Annen saatesanoin ”Oli meillä herkut ja uskomattoman hieno sää, sateen odotuksen sijaan. Iltayöstä lähes t-paitakelit ja pläkä tyyni”.

 

Naisten järjestämät tapahtumat jatkuvat tällä viikolla vielä sunnuntaina, jolloin on vuorossa jälleen Looking for Men -kisa.

Kisakutsun löydät Nexgolfista: https://mlgk.nexgolf.fi/mlgk/CompetitionAttachment?id=862.

Nyt kaikki kasamaan joukkue mukaan kisaan.

Terveisin,
Koko naistoimikunnan puolesta Henna

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€