Seuran viikkotiedote v32

 

Märkää on… Torniossa kuukauden sademäärä oli 141,2 millimetriä. Se on eniten Ilmatieteenlaitoksen kahdentoista vuoden mittaushistorian aikana. Ruohon kasvuolosuhteet ovat nyt lämpimien öiden vuoksi otolliset. Kosteus ja lämmin ilman ala myös lisää viheriöille tautiriskiä. Kentällä onkin viime viikolla keskitytty ruohon leikkaamiseen ja viheriöiden taudin ehkäisemiseen.

Nyt jokaisen golfarin on hyvä aika kaivaa greenihaarukat naftaliinista ja korjata alastulojäljet viheriöiltä. Viheriöillä tauti iskee juurikin paikkaamattomiin alastulojälkiin. Myös lyöntijälkien korjaamiseen on hyvä jokaisen keskittyä kentän ollessa märkä.

Pidetään hyvää huolta hyväkuntoisesta kentästämme!

 

Mairen päivän par3 -kisa

Eilen pidimme jälleen ihanan ja lämminhenkisin Mairen päivä -kisa. Maire pitikin meistä hyvän huolen yläkerrasta, sillä päivän sateisuus väistyi juurikin sopivasti ennen kisan alkua ☀️😇
Iltapäivä alkoi rangelämmittelyllä, kisaryhmien ja ohjaajien jaolla. Tästä siirryttiin pikkuhiljaa par3 -kentälle. Lähdimme yhteislähtönä ryhmissä: isommat junnut, yhdistetyt junnu & isommat naperot sekä pikkunaperomme osoittautuivat varsinaisiksi speedgolfareiksi 🥰😅Kisa päättyi tietenkin herkulliseen palkintojen jakoon täynnä iloa ja onnellista hymyä 😍 Tarjoilut olivat kerrassaan herkulliset ja palkinnotkin lämmittivät jokaisen mieltä. Kaikki palkittiin hyvästä hengestä ja pelinilosta sekä parhaimmat tulokset tehneet saivat vielä ekstrapalkinnot.
Kiitokset kaikille osallisille: lapset, vanhemmat, ohjaajat ja ravintolan väki 🤗 ❤️

 

Naisten kuulumisia

Kemin Golf järjestää Ladies openin keskiviikkona 5.8.2020 klo 18:00 alkaen. Kisaan on ilmoittautunut kahdeksan pelaajaa MLGK:sta. Kyseessä on yhdeksän reiän yhteislähtökisa ja pelimuotona pistebogey.

Naisten reikäpeliin ei tullut ilmoittautumisia lisää, vaikka ilmoittautumisaikaa jatkettiin. Ensimmäinen kierros pelataan tällä viikolla ja finaalia sen jälkeen hyvissä ajoin, viimeistään syyskuun alussa.

Naisten illat jatkuvat vielä syyskuun puoliväliin ja niihin toivotaan osallistujia mukaan. Elokuussa aloitetaan 17:30 ja syyskuussa klo 17:00.

Mestiksiin elokuun puolessa välissä ja ikäkausimestiksiin elokuun viimeisenä päivänä toivotaan runsasta osallistujamäärää.

 

KATSAUS NRO 3 SENIOREILTA

Viikkokilpailut

Viikkokilpailuissa on siirrytty edellisvuosien tapaan aikalähtöihin klo 17 alkaen. Lähtöaika muuttunee iltojen pimetessä kuun lopulla klo 16:ksi. Kilpailuihin osallistuminen on tähän mennessä ollut tosi vähäistä. Liekö syynä korona ja kauden alussa pelaamiseen liittynyt varovaisuus. Missä ovat meidän seniorittaret?

Lappicup

Lappi Cupinkin osallistumismäärät ovat laskusuunnassa. MLGK:n seniorit ovat kyllä hyvin tuoneet mitalisijoituksia tähän asti pidetyissä Rovaniemen, Tornion ja viimeksi Kuusamon kisoissa. Seuraava kisa on Levillä 23.8.

Syksyn pelimatka

Olemme saaneet tarjouksia Tahkolta, Paltamosta ja Kokkolasta, mutta niissä hintataso on nyt niin korkea, että sinne viikkokilpailuista kerätyillä varoilla pelaajaan omaosuus nousee varsin korkeaksi. Siksi seuraavat kaksi vaihtoehtoa ovat vahvimmilla toteutuakseen. Toinen on Leville Lappicupiin pe-su. Sieltä saanee kahden hengen huoneen alle 90 eurolla sis. aamupalan ja lisäksi edullisen pelioikeuden. Toinen vaihtoehto on päivän pelimatka Virpiniemeen.

Terveisin V-AK

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€