Viikolla 33 kentällä viheriöt on lannoitettu maanantaina. Tiistain ja keskiviikon aikana suoritetaan viheriöiden ilmastus. Lannoitusten jäljiltä viheriöillä saattaa ilmetä ”värivirhettä”. Viheriöt on lannoituksen jälkeen tummemman vihreät, johtuen rautapitoisesta lannoitteesta. Virhe korjaantuu viikonlopun mestiksiin mennessä.

Viikolla 34 viheriöt pystyleikataan ja hiekoitetaan.

Kenttämestarin terveisenä vielä perinteiset muistutukset alastulo- ja lyöntijälkien paikkaamisesta kentällä. Kosteat olosuhteet ovat otollisia viheriöiden tautitartunnoille ja tauti tarttuu juurikin paikkaamattomiin alastulojälkiin viheriöllä.

Maamme hallitus tiukensi karanteenikäytäntöjä Ruotsin vastaisella rajalla. Rajavartiolaitoksen kanssa on käyty neuvottelu asiasta, jossa todettiin, että golfin pelaaminen Torniossa voi jatkua entiseen malliin. Koronatilannetta seurataan  jatkuvasti ja yhteydenpito rajavartiolaitoksen kanssa on päivittäistä.

 

Viikonloppuna pelataan seuranmestaruuskilpailut. Sarjat viikonlopun kilpailuun on miehet yleinen, Naiset yleinen ja Miehet B-sarja.

Miehet Yleinen -sarjaan voi osallistua kaikki halukkaat. Yleinen sarja pelataan valkoiselta teeltä.

Miesten B-sarjaan voi osallistua hcp 13 tasoituksella tai sitä korkeammalla tasoituksella pelaavat. Miehet B-sarja pelataan keltaiselta teeltä.

Naisten yleiseen sarjaan ovat kaikki naiset tervetulleita ja luonnollisesti naiset pelaavat punaiselta teeltä.

Seuranmestaruuskilpailut ovat kaikille MLGK jäsenille ilmaisia. Vaikka et omaisi pelioikeutta kentälle, seuranmestaruuskilapiluissa pelaat kilpailukierroksen ilmaiseksi.

Myös seniori-ikäiset golfarit ovat tervetulleita tulevan viikonlopun kilpailuun.

Ikäkausimestaruuskilpailut pelataan 30.8.2020. Ikäkausimestiksissä sarjat ovat Seniori naiset (50+), Seniori miehet (50+), Veteraani miehet (70+), Juniori pojat (alle 21v), Juniori tytöt (alle 21v)

Ikäkausimestaruuskilpailut ovat yksipäiväiset ja niistä tiedotetaan enemmän lähempänä kilpailuviikonloppua.

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€