Klubi on auki vielä keskiviikkona 30.9.2020.

Kentälle pääsee kuitenkin vielä pelaamaan säiden salliessa. Varaukset normaalisti Nexgolfista. Mikäli käytät pelaamiseen pelilippuja, yksilöi lippusi nimellä ja tiputa se postilaatikkoon (klubin pääoven oikealla puolen). Samoin voi toimia, jos pelaat green feellä. Laita raha ja nimesi kirjekuoreen. Tuloskortteja löytyy oven vieressä olevasta laatikosta.

Loppukauden green fee -hinta on 35€.

Kentällä jatkuu greenien holkitus. Työ saataneen tehtyä viikon 40 aikana. Greenien holkituksen jälkeen vuorossa on teepaikat ja viimeisenä holkitetaan väylät.

Kentän tarkkaa sulkemisaikaa ei vielä pystytä kertomaan. Sulkemisajankohtaan vaikuttaa kolme asiaa – sää, ilmat ja kelit.

Kenttä on aamuisin suljettu klo 10.00 asti. Ajanvaraus avataan aamulla ja kentälle pääsee aikaisemmin, mikäli kentänhoitajat toteavat kentän olevan pelikelpoinen.

Lähtötiin edessä oleva puomi tarkoittaa automaattisesti, että kenttä on suljettu ja siellä liikkuminen on kielletty! Sama sääntö koskee myös Par3 -kenttää.

Pelatessa on hyvä huomioida kentänhoitajien turvallisuus ja jättää lyömättä, mikäli on pienikin mahdollisuus, että lyönti aiheuttaa vaaraa. Vaikka kentänhoitaja on ajoneuvon sisällä, on syytä jättää lyömättä ja ohittaa kentän hoitotyössä oleva ajoneuvo ja kentänhoitaja.

Kisajunnut ovat lopettaneet kautensa. Alakoululaisille tarkoitettu golfkerho jatkuu tiistaisin klo 17-18 Par3 -kentällä, jonka jälkeen kerho siirtyy golfhallin tiloihin Lapparille.

Alkeiskursseilla kävi tänä kesänä yhteensä 60 kurssilaista. Tämä on suurin luku pitkään aikaan.

Naisteniltojen päätös järjestettiin tiistaina 29.9.2020 illallisella Ravintola Olofissa. Meitä oli mukana kaikkiaan 17 ja mukavaa oli. Nautimme uuden ravintolan maittavasta ruoasta ja hyvästä tarjoilusta.

Kaikki meistä vaikuttivat tyytyväisiltä iltaan.

Tämän kesän aikana naiset kokoontuivat pelaamaan kaikkiaan neljänätoista tiistaina. Tulemme jatkamaan jo perinteeksi muodostunutta tiistai-iltojen pelailua ja yhdessäoloa myös ensi kesänä.

Lady-kapteenina ensi kaudella jatkaa Henna Ekonoja.

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€