Viikkotiedote viikko 25 ja Juhannuskisan tiedote

 

Juhannuskisan tiedote

Perinteinen Juhannuskisa, Keskiyön Golf, pelataan torstaina 20.6.2019 klo 18:00 alkaen yhteislähtönä. Joukkueita on ilmoittautunut kaikkiaan 50, eli väylillä on lähtöjä myös klo 18:10. Lähtölista löytyy linkin https://mlgk.nexgolf.fi/mlgk/tournaments.nxg?f=1266 kautta.

Kilpailuinfo klubilla klo 17:30 alkaen. Kisassa on kaksi erikoiskilpailua: pisin draivi väylällä 2 ja lähimmäs lippua joukkuekilpailu väylällä 12.
Lähimmäs lippua joukkuekisan säännöt:
1. Joukkueen molempien pallojen on oltava greenillä.
2. Kauempana lipusta oleva pallo mitataan ja se on joukkueen tulos.

Kisassa noudatetaan MLGK:n scramble-kisasääntöjä ja säännöt jaetaan jokaiselle parille ilmoittautumisen ja kisamaksun suorittamisen yhteydessä.

Kisan aikana kentällä kiertää Marshall valvomassa pelinopeuksia.

 

MLGK:n seniorit sarjavoittoihin Lappicupissa Torniossa 16.6.2019

Lappicupin ensimmäisessä osaturnauksessa sunnuntaina 16.6 Torniossa kotiseuran seniorit veivät viidestä sarjasta neljä sarjavoittoja. Voittoihin ylsivät Anne Kurtti (N50), Markku Auno (M50), Mikko Rahkola (M60) ja Carl Stock (M70).

”Kenttäolosuhteet olivat loistavat. Kenttä oli sopivan haastava. Oli hienoa saada osallistua Lappi cupiin. Viemme Lohjalle vain positiivisia ja mielenkiintoisia kokemuksia”, kertoi Markku Jussila (StLG), joka vaimonsa Tarjan kanssa kiersi ensimmäisen kerran rajavyöhykkeellä sijaitsevan golfkentän. (Teksti Mikko Rahkola)

 

Naistoimikunta tiedottaa

Naisten tiistai-illat aloitettiin 28.5.2019 tänä kesänä. Kesäkuun loppuun saakka aloitamme tiistain peli-illat klo 18:30 ja heinäkuussa pelaamme klo 18:00 alkaen. Syksyä kohti aikaistamme aloitusta niin, että elokuun alussa aloitamme 17:30 ja 20.8.2019 lähtien aloitus on jo klo 17:00 alkaen. Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta tai soittamalla caddiemasterille. Ilmoittautuminen on auki aina kyseisenä tiistaina klo 12:00 saakka.

Jokainen voi vuorollaan ja halutessaan olla järjestämässä peli-iltaa.

Naisten iltoihin toivotaan runsasta osanottoa. Me pelaamme leikkimielellä ja illat ovat mukava tapa tutustua seuran lady-toimintaan ja eri pelimuotoihin. Mukaan toivotaan myös vasta-alkajia, usein on helpompaa tulla isolle kentälle naisporukassa. Ja peliosaaminen karttuu iltojen myötä. Ja kenties innostus seuran muihin tapahtumiin ja osallistumishalukkuus seuran kisoihin nousee peli-iltojen myötä.