Seuratiedote viikko 28

 

Sandels Openin tulokset

Useampana vuonna pelatun Sandels Openin voittivat tänä vuonna pari Niklas Kaartinen ja Oskari Mäkelä (bruttotulos 69/ nettotulos 62). Toiseksi samalla nettotuloksella 62 tulivat Hiukan veljekset Sakari ja Harri (71/62). Kolmansia olivat Andreas Frankki ja Kimmo Pitkänen tuloksella 71/63.

Kisa nautti suurta suosiota – mukaan ilmoittautui 40 paria ja siihen osallistui 39 paria.

Tuloksiin: https://mlgk.nexgolf.fi/mlgk/tournaments.nxg?r=751

Lauantaina 13.7 pelataan Golfkilpailu, jossa pelimuotona greensome (parikisa). Reippaasti ilmoittautumaan!

(kirjoitti Markus Hiukka)

 

Tee party vieraili Tornion kentällä perjantaina 5.7.

Tornio Golf sai viime viikolla vieraita Ruotsista. Tee Party ohjelman juontaja Johan Sköld kuvausryhmineen kävi tutustumassa kenttäämme. Tee Party on ruotsalainen golfin makasiiniohjelma, jota esitetään YouTubessa ja Facebookissa nimellä @teeparty.se
Tornio Golf kuuluu Tee Party -ohjelman E4-projektiin, joka vierailee 20 ruotsalaisella golfklubilla, Ruotsin E4-tien varrella. Kiertueen päätepiste oli Tornio Golf.
E4-projektin kentillä kuvattu materiaali esitetään elokuun puolivälistä alkaen viikoittain Ruotsin Cmore -kanavalla sekä Facebookissa ja YouTubessa. Tornion kentän esittely on vuorossa viimeisenä, lokakuun puolivälissä.

(kirjoitti Jukka Ryhänen)

 

Seuran junioritoiminta saa valtakunnallista huomiota

Alla linkki golfpiste.com – sivuston juttuun. Hyvä me!

Meri-Lapin malli toimii − junioreiden jäsenmäärä jyrkässä nousussa

 

Senioreiden viikkotiedote

Edellisessä tiedotteessa kerroin Oulun seniorikokouksen satoa, siitä miten muut Pohjois-Suomen seniorit toimivat. Nyt kerron, mikä Suomen Golfseniorit ry (SGS) on ja miksi se on olemassa.

Mikä SGS on?

SGS ei ole Suomen Golfliiton (SGL) alaosasto vaan ihan oma yhdistyksensä, joka kuitenkin tekee yhteistyötä SGL:n kanssa.  Jäseniä siinä on noin 14500 kpl 70000:sta seniorista. Toiminta on vilkasta eteläisessä Suomessa. Kilpailuja on varsin paljon monella eri tasolla ja vuosittain järjestetään kesä- ja talvipäivät eri puolella Suomea sekä pelimatkoja. SGS on hankkinut 30 kentälle pelioikeudet ja näissä jäsen pääsee vähintään kerran kesässä pelaamaan hintaan 10-15 euroa. Meitä lähimpiä tällaisia kenttiä ovat Santa Claus, Virpiniemi, Paltamo ja Kalajoki. Jäsenmaksu on 25 euroa.

GameBook

Samassa kokouksessa keskusteltiin myös e-Birdien ja Golf GameBookin nykyisestä ja tulevasta käytöstä. Tulevaisuutta on, että GameBookin kautta tullaan tekemään tuloskirjaukset ja sitten pahviset tuloskortit ovat historiaa. Jotkut seurat ovat jo ottaneet tämän pienissä kilpailuissa käyttöön.

Lyhyt ohjeistus sekä tarkat liiton julkaisemat ohjeet löytyvät kotisivuilta seuraavan linkin takaa: http://torniogolf.fi/jasenet/

Tulevat tapahtumat

Viikkokisat jatkuvat torstaisin klo 17 alkaen pelaten vuorotellen lyöntipeliä ja pistebogeyta yhdeksän väylän kisoina.

Senioreiden Lappicup jatkuu ja seuraava kisapaikka on Rovaniemi sunnuntaina 14.7. ja sitten on vuorossa Levi 4.8. ja viimeisenä Kuusamo 1.9.

Seniorigolfareiden aluetourin  kipailu on Torniossa 6.8. ja sinne odotetaan suurta osallistujamäärää.

(kirjoitti Veli-Antti Kivilinna)