Seuratiedote viikko 32

 

Suomen golfsenioreiden, Pohjois-Suomen aluetourin, kolmas osakilpailu pelattiin tiistaina 6.8.2019 Tornio Golfissa.

Kilpailu pelattiin yhteislähtönä ja kilpailuun osallistui yli 100 Suomen golfsenioreiden jäsentä. Kaukaisimmat vieraat oli saapuneet Vuokatista ja Kalajoelta.

MLGK:sta mukana oli 22 senioria.

Seuramme pelaajista kovinta menestystä niittivät M70 sarjassa Seppo Vaara ja Ahti Salmela. Parivaljakko ei antanut vieraiden yllättää, vaan ottivat kaksoisvoiton MLGK:lle.

N65 sarjassa Leila Kaartinen taisteli itsensä toiselle sijalle, samoin toiselle sijalle M65 sarjassa sijoittui Mikko Rahkola.

M60 sarjassa Veijo Isometsä aloitti takkuisesti, mutta paransi peliä loppua kohden. Veijon sijoitus niin ikään hienosti toinen.

N50 sarjassa Eila Toikka sijoittui kolmanneksi ja M50 sarjassa Markku Auno oli myös kolmas.

Sää kilpailupäivänä oli aurinkoinen ja tuuli pysyi rauhallisena koko päivän. Kisajärjestelyt saivat varauksetonta kiitosta vierailta. Kenttähenkilökunta oli herännyt aamulla varhain ja viritellyt kentän hienoon kuntoon.

MLGK:n talkohenki oli voimissaan ja jäseniä oli paikalla talkoilemassa iso joukko. Talkoolaiset toimivat muun muassa forecaddiena, auttoivat tulostenlaskennassa, liikenteenohjauksessa, toimivat plokkarina ravintolassa ja puolivälin kioskilla makkaranpaistossa. Lisäksi talkoolaisilla oli suuri panos keittiössä. Keittiön ”luottopakit” Sirpa ja Marre loihtivat yhdessä henkilökunnan kanssa maittavan aterian kisailijoiden iloksi.

Myös kilpailun tuomarit olivat seuramme talkoolaisia. Tuomareina toimivat keväällä seuratuomarikurssin suorittaneet Veli-Antti Kivilinna ja Pekka Jäväjä, jotka nyt pääsivät tosi toimiin tuomaroinnissa.

Iso kiitos koko kilpailuorganisaatiolle!

Me taidetaan olla oikea Tähtiseura!

(Jukka Ryhänen, GM)

 

Kilpailutoimikunnan uutisia

Vaikka ilmat pikkuhiljaa viilenee ja illat pimenee, kisakausi on kuumimmillaan. Tulevana viikonloppuna pelataan MLGK Open, yhteistyössä Veljekset Vaara. Kilpailussa miehet pelaavat sinisiltä tiiltä ja naiset punaisilta. Kilpailussa luonnollisesti hienot palkinnot ja osallistumalla kisaan, osallistut myös European Tour –kisamatkan arvontaan.Kisa alkaa sunnuntaina 11.8 klo 10, ilmoittautuminen päättyy lauantaina 10.8 klo 9.00.

Seuraavana viikonloppuna on sitten seuranmestaruuskilpailut 17.8-18.8 ja sen jälkeisenä viikonloppuna kaksi kilpailua, peräkkäisinä päivinä –perjantaina 23.8 Tornion Osuuspankki Open ja lauantaina 24.8 Audi Open 2019. Elokuun viimeisenä viikonloppuna pelataan Lapin Kansa Open lauantaina 31.8.2019. Nyt reippaasti Ilmoittautumaan!

(Markus Hiukka)

 

Seniorit tiedottaa

Kisoja on pelattu ahkerasti. Viikkokisoissa osallistujien määräksi on asettunut noin kolmekymmeneen. Ne jatkuvat edelleen torstaisin klo 17 alkaen. Kisoja on nyt käyty puolet eli viisi.

Yhteistuloksissa naisissa on johdossa kolmikko: Eila Toikka, Leila Kaartinen ja Irmeli Pääkkö.

Vastaavasti miehissä järjestys on: Pekka Jäväjä, Kim Karjalainen ja Markku Auno.

Kisoja on vielä jäljellä, joten kukapa tietää tai arvaa, millaiseksi järjestys lopulta muodostuu…tasaista on. Lopputuloksissa nimittäin otetaan huomioon kultakin pelaajalta seitsemän parasta tulosta.

Senioreiden LappiCup pelattiin 4.8. Levillä. Apujoukkoineen meitä MLGK-laisia oli mukana nelisenkymmentä. Tällä kertaa tuloksemme eivät häikäisseet. Pelaajamme kertoivat pelaamisen kulkeneen väylillä  ihan mukavasti, mutta heikohkossa kunnossa olevat viheröt tuottivat useimmille vaikeuksia.

Suomen Golfseniorien Pohjois-Suomen aluetourin osakilpailu pelattiin Tornion loistokuntoiselle kentällä tiistaina 6.8. ja säiden haltijakin soi pelaajille todella hienot olosuhteet. Kisan järjestelyt olivat esimerkilliset. Näin toimien mikä tahansa arvokisa meiltä onnistuu ja saa kiitosta. Kisaan osallistui 103 pelaajaa ja se pelattiin yhteislähtönä siten, että kakkosryhmät starttasivat 10 minuuttia ykkösryhmän perään. Kisa pelattiin tasan viidessä tunnissa.

MLGK-laiset menestyivät loistavasti. Palkintosijoja tuli seitsemän, joista mm. kaksoisvoitto aikuisten, yli 70-vuotiaiden, miesten sarjassa Seppo Vaaralle ja Ahti Salmelalle. Muissa sarjoissa tuli 3 hopeaa: Leila Kaartinen, Veijo Isometsä ja Mikko Rahkola ja 2 pronssia: Eila Toikka ja Markku Auno. Onnittelut heille!

Lopuksi tiedoksi ja muistutukseksi, että senioreiden syksyn pelimatka tehdään LAPPAJÄRVELLE 6.-8.9. Alkakaahan varmistella osallistumisenne Harri Mikkolalle; harri.mikkola@hotmail.com. Häneltä saatte tarkempia tietoja tästä asiasta.

(Veli-Antti Kivilinna)

TORNIO GOLF

Tornio Golf Oy
Näräntie, 95400 Tornio
+358 16 431 711
toimisto@torniogolf.fi
Avoinna ma-su 9-19

RAVINTOLA & PROSHOP

016 431 711

CADDIEMASTER

016 431 711
toimisto@torniogolf.fi

OTA YHTEYTTÄ

  HINNASTO

  PAR 3

  10€

  Juniorit alle 21 v. 5€

  AIKUINEN 9 REIKÄÄ

  30€

  Juniorit 9 reikää 15€

  AIKUINEN 18 REIKÄÄ

  45€

  Juniorit 18 reikää 25€