Seuratiedote viikko 34

 

Viime päivinä kenttää on kasteltu tehokkaasti yläkerran toimesta. Tätä ennen taidettiin tehdä jonkinmoinen ennätys, kun kenttämestari tilastoi 50 sateetonta päivää! Viime viikon sademäärä ylitti 80mm ja se on meidän kentälle liikaa. Kenttä on siis erittäin märkä ja tälle viikolle suunnitellut viheriöiden pystyleikkuut ja hiekoitukset jouduttiin siirtämään ensi viikkoon.

Mikäli sateet jatkuu edelleen, toimenpidettä siirretään tuonnemmaksi. Kentän ollessa märkä, pelaajia pyydetään huomioimaan lyöntijälkien korjaaminen.

Hox! Klubi auki tästä eteenpäin klo 9-18.

(Jukka Ryhänen)

 

Kilpailut

Viikonlopun seuranmestaruuskisat pidettiin vaihtelevissa ja haastavissa olosuhteissa. Kovan tuulen lisäksi, sai suurin osa osallistujista jossain vaiheessa viikonloppua pelata myös vesisateessa. Kuten lähes aina, pelattiin kilpailu kaksipäiväsenä. Tänä vuona 65 pelaajaa päätti lähteä taistelemaan seuranmestaruudesta 6 eri sarjassa. Tämä on isoin osanottajamäärä seuranmestaruuskilpailuissamme sitten vuoden 2014.

Haastavista olosuhteista huolimatta tulokset olivat hyviä. Tänä vuonna seuran herruuden sai yhteistuloksella 159 (83 + 76). Hienon toisen kieroksen pelannut Joonas Hiltunen pelasi itsensä miesten mestariksi.

Naisten yleisen sarjan voiton vei Sara Rantavuoti tasaisella kahden päivän pelillä, yhteistulos 189 (95 + 94).

Kaikki tulokset seuranmestaruus kilpailusta löydät täältä: https://mlgk.nexgolf.fi/mlgk/tournaments.nxg?r=758

MLGK kiittää kaikkia osanottajia ja onnittelee kaikkia kisoissa pärjänneitä!

 

Tulevana viikonloppuna kisaillaan ahkerasti. Tarjolla on kilpailua jokaiseen makuun, löytyy pistebogeyta, lyöntipeliä ja joukkuepeliä.

Perjantaina 23.8.2019 klo 15.00 alkaen pelataan OP-Tornio Open. Pelimuoto pistebogey, sarjat miehille ja naisille. Sarjojen kolme parasta palkitaan. Kilpailun myöhäisen aloitusajan ja suuren osanottajamäärän takia lähdöt kahdelta tiiltä, 1 ja 10.

Lauantaina 24.8.2019 klo 9.00 alkaen Audi -Open yhteistyössä Pörhö Keminmaa. Pelimuotona lyöntipeli hcp, (suurin reikäkohtainen tulos par+5). Sarjat miehille ja naisille. Sarjojen kolme parasta palkitaan. Perjantain ja lauantain kilpailujen kilpailumaksu sisältää ruokailun kilpailun jälkeen.

Sunnuntaina tarjolla muutaman vuoden tauon jälkeen ”Looking for men” -kilpailu. Pelimuotona Texas Scramble. Tässä pelimuodossa pelaaja, jonka pallo valitaan, jättää lyönnin väliin. Joukkue muodostuu siten, että naiset valitsevat joukkueeseen kaksi miestä (ei saa olla oma puoliso tahi hellu). Kilpailu alkaa sunnuntaina 25.8.2019. klo 14.00.

Tervetuloa kisailemaan!

(Iiro Nurkkala)

 

Seniorien syksyn golfmatka lähestyy

Golfmatka tehdään Lappajärvelle. Matkaohjelmaa on tarkennettu seuraavasti:

  • Lähtö on golfklubilta pe 6.9. klo 17 Harri Mikkolan kyydittämänä
  • Tiiausajat ovat la 7.9. klo 12 alkaen ja varattuna on 8 lähtöaikaa. Pelimuotona scramble arvotuin parein
  • Tiiausajat su 8.9.klo 9.40 alkaen ja silloin pelataan yksilökisa
  • Matkan hinta on 150 euroa ja sisältää aiemmin esitetyn tarjouksen mukaiset palvelut. Matka tulee maksaa etukäteen MLGK-seniorien tilille. Maksu on samalla ilmoittautuminen
  • Matkalle voi ottaa mukaan puolison/ kaverin, jos ja kun bussiin mahtuu. Hinta on sama 150 euroa
  • Paluumatka alkaa pian viimeisten saatua kierroksen pelatuksi ja tulokset on laskettu
  • Lisäinfoa syyskuun alussa

Senioreiden viikkokisat

Vielä on jäljellä kisat nro 9 ja 10 sekä scramble yhteislähtönä päiväkilpailuna. Lähtöaikoja varhennetaan, koska illat pimenevät.

Viikkokisoihin on kesän aikana osallistunut 11 naisgolfaria ja 45 miestä. Kauden palkintosijoituksiin on vielä useilla pelaajalla mahdollisuuksia.

(V-A Kivilinna)