Seuratiedote viikko 36

 

Lauantaina pelattiin perinteinen Lapin Kansa -open. Kilpailu keräsi hyvän osallistujamäärän, kun kentällä paremmuudesta mitteli 62 pelaajaa. Pelimuotona kilpailussa oli tasoituksellinen pistebogey. Miesten sarjassa tulostaso oli kova ja voittaja keräsi kokonaista 43 pistettä.

Miesten pb -sarjan voittajaksi pelasi Ossi Lepistö tuloksella 43, kakkoseksi sijoittui Oskari Mäkelä 40 pisteellä ja kolmanneksi pelasi Kimmo Pruikkonen, 37 pistettä.

Naisten sarjassa ykköspalkinnon pokkasi Birgitta Väänänen pistein 32, kakkoseksi sijoittui Sari Pörhölä-Auno pistein 31 ja kolmanneksi Raili Tallgren pistein 31.

Kilpailun parhaasta scratch -tuloksesta vastasi Iiro Nurkkala tuloksella 83 lyöntiä.

Onnittelut voittajille!

 

Seuraottelu Rovaniemellä Santa Claus Golfklubia vastaan sunnuntaina 8.9.2019

Yhteiskuljetus klubilta, Näräntie, lähtee klo 8:30 ja tiiajat löytyvät oheisesta liitteestä.

Tiiajat Rovaniemellä klo 11:30 lähtien ja kahdelta tiiltä (1 ja 11)

Joukkue kaupunkiotteluun Rovaniemeä vastaan julkaistu. Alla meidän seuran osallistujat tänä vuonna. Valinnat on tehnyt seuran kapteenit Henna Ekonoja ja Jukka Haarakoski kuluneen kesän kilpailujen perusteella.

 

1 Jukka Haarakoski C 14,2 1 Henna Ekonoja C 18,2
2 Joonas Hiltunen 4,2 2 Elina Aro 15
3 Juho Vaara 4,5 3 Sara Rantavuoti 16,9
4 Jari Tallgren 5,1 4 Anne Kurtti 18,1
5 Toni Mäenalainen 5 5 Päivi Talgren 23,5
6 Vili Soronen 6,3 6 Sari Pörhölä-Auno 23,5
7 Iiro Nurkkala 6,4
8 Niklas Kaartinen 6,6 Veteraanit
9 Henri Snäll 7,6 1 Calle Stock 12,6
10 Pekka Hiltunen 8,8 2 Ruumensaari Matti 16,9
11 Kimmo Alanikka 10,4
12 Toni Snäll 10,6 Juniorit
1 Pauliina Tuppurainen 24,2
Seniorit
1 Tauno Tammela 8,4
2 Veijo Isometsä 8,9
3 Martti Isometsä 8,9
4 Markku Auno 9,1
5 Juhani Huusko 9,3
6 Markku Isto 11,3  

 

 

Peliparit, lähtöajat ja lähtötii tässä liitteenä Seuraottelu2019korjattu

 

 

 

Naistoimikunnan tiedote

Looking for Men -kisa pelattiin sunnuntaina 25.8.2019 yhdentoista joukkueen voimin, vaikka sääennuste uhittelikin meille. Kisasta selvittiin melkein kuivin vaattein ja varustein. Voittajaksi pelasi Sarin joukkue, eli Sari Keskimaula, Tommi Grundstöm ja Janne Nevalainen, tuloksella netto 28. Koko tuloslista löytyy https://mlgk.nexgolf.fi/mlgk/tournaments.nxg?r=818

Kilpailu pyritään sijoittamaan myös ensi kauden kilpailukalenteriin ja sunnuntai on kisalle varmastikin sopivin päivä.

Naiset jatkavat tiistain peli-iltoja vielä ainakin kolmen viikon ajan klo 17:00 alkaen (poikkeuksena tiistaina 3.9.2019 klo 17:10 alkaen). Tiistaina 17.9.2019 on naisten kauden päätöskisa par3 kentällä ja sen jälkeen illanvietto klubilla. Tästä tiedotamme enemmän MLGK Ladyt Whatsapp -ryhmässä.

(kirjoitti Henna Ekonoja)

 

Muistutuksena vielä päivitetyt, yleiset kilpailumääräkset  http://torniogolf.fi/kilpailut/

 

Seniorien syksyn golfmatka Lappajärvelle

Lähtöä golfklubilta pe 6.9. on aikaistettu niin, että se on viimeistään klo 15.  Seuratkaa meidän omaa Whatsapp -tiedotuskanavaa. Sinne tulee lisäinfoa ja tarkka aikataulu lähdöstä sekä  ajoreitistä.

Matkan hinta on 150 euroa ja sisältää aiemmin esitetyn tarjouksen mukaiset palvelut. Matka tulee maksaa etukäteen MLGK-seniorien tilille.  Maksu on samalla ilmoittautuminen. Nexgolfiin on tehty alusta ja ilmoittautuminen perillä pidettäviin kilpailuihin. Matkalle voi ottaa mukaan puolison/ kaverin, jos ja kun bussiin mahtuu. Hinta sama, 150 euroa.

 

Senioreiden viikkokisat

Viikkokisat yksilökisoina on saatu päätökseen. Kisoja oli 10 kertaa, joista puolet pelattiin lyöntipelinä ja puolet pistebogina. Kauden voittajat olivat niitä, joiden tulos seitsemän parhaimman rankinginsijoituksen perusteella oli suurin. Jännitys säilyi ihan viimeiseen kilpailuun saakka.

Naisten voiton vei Eila Toikka, toinen oli Riitta Weckström vain kahta pistettä pienemmällä tuloksella. Kolmas oli Leila Kaartinen.

Miesten kisassa ykkössijan voitti Markku Auno. Toinen oli kahta pistettä pienemmällä tuloksella, kauan johdossa ollut, Pekka Jäväjä yhdessä Erkki Heikkilän kanssa. Onnittelemme palkittuja sekä jokaista viikkokisaan osallistunutta senioria.  Yhdessä on ollut leppoista pelata. Saman kilpailutuloksen saaneiden järjestyksen NexGolf voi laskea usealla eri tavalla. Ilmeisesti samaa laskentatapaa ei ole käytetty jokaisessa kilpailussa. Lopputulokset hieman muuttuivat torstaina julkaistuista.

Kaudelle 2020 muutetaan tuloslaskenta siten, että se vastaa Master-turnauksien tapaa ja formulamallisesta rankingista luovutaan. Näin ratkaisee yhteistuloksissa yksittäisten kisojen (3-4) nettotulokset eikä slope- tai HCP-luvulla ole vaikutusta. Lisäksi kisataan erikseen lyöntipeli ja PB. Kaikki pelaavat samassa sarjassa ja tapa päätetään lopullisesti keväällä.

Lappicup Kuusamossa seuramme osalta kutistui, koska Tornion kisakalenteri meni harmillisesti päällekkäin Kuusamon kisan kanssa. Pekkä Jäväjä voitti kesäkisojen arvontapalkinnon, jossa pääsi seuraamaan isoa golfturnausta eteläiseen Ruotsiin. Matkakaverinsa Mikko Rahkolan kanssa he ovat luvanneet tehdä kokemuksistaan matkakertomuksen.

Lappicupin kokonaistuloksissa MLGK saavutti kaksi sarjavoittoa; Markku Auno sarjassa M50 ja Anne Kurtti vastaavassa naisten sarjassa. Mikko Rahkola oli toinen sarjassa M60.

(kirjoitti V-AK)