Seuratiedote viikko 40

 

Klubi ja ravintola ovat sulkeneet ovensa tältä kaudelta. Klubihenkilökunta kiittää kaudesta 2019 asiakkaita ja toivottaa hyvää syksyn jatkoa kaikille.

Mikäli vielä on asiaa klubille, voit olla yhteydessä GM Jukka Ryhäseen p. 0400-212801

Kenttä on vielä avoinna, säiden salliessa. Nexgolf varauskalenteria pidetään ajan tasalla, sieltä voi seurata, onko kenttä avoinna.

Viikon 40 lopulle on luvattu pakkasia ja ennusteiden mukaan on mahdollista, että kenttä joudutaan pitämään suljettuna kokonaisia päiviä.

Loppukauden lähdöt on teeltä 1. Mikäli tee paikan edessä on puomi, kentälle meneminen on ehdottomasti kielletty!

Tällä hetkellä kentällä on käynnissä väylien holkitukset. Holkitukset jatkuvat siten, että ensin holkitetaan väylät kokonaisuudessaan, sen jälkeen teepaikat ja viheriöt. Pakkaset aiheuttavat haasteita myös holkitukseen ja tästä johtuen holkituksen aikataulu on vielä epäselvä.

Kenttä suljetaan pelaamiselta suunnitellusti viimeistään viikon 42 alussa.

 

Kisajunnujen kausi päättyi syyskuun loppuun. Golfkerho jatkaa toimintaansa vuoden ympäri tiistaisin klo 17-18. Olemme vielä ulkona harjoittelemassa – harjoitukset jatkuvat hallissa kentän sulkeuduttua.

 

Naistoimikunnan osalta Naistenillat päättyivät tiistaina 17.9.2019 pelattuun päätöskisaan par3-kentällä. Ilta aloitettiin lasilla kuohuviiniä ja yhteiskuvalla. Tämän jälkeen suuntamisemme kisaamaan par3-kentälle- Mukana oli 15 aktiivista naista pelaamassa ja 16 kauden päätösillallisella. Päätöskisan voittoon pelasi Henna tuloksella 33 löyntiä ja toiseksi sijoittunut Merja jäi vain lyönnin päähän.
Illallisella nautimme poropiirasta ja kahta erilaista salaattia sekä patonkia ja palanpainikkeeksi oli jokaisen valinnan mukaan vettä, viiniä, olutta (myös alkoholitonta) ja siideriä. Illallisen yhteydessä Leila esitteli kauden MLKG:n naisten oman taloustilanteen sekä yhteenvedon järjestetyistä naistenilloista, joita oli yhteensä kesän aikana 14 ja kävijöitä oli keskimäärin 10/naistenilta.
MLGK:n Lady-kapteeniksi valittiin ensi vuodelle Henna Ekonoja.