Tornio Golf palkkaa kesäkaudelle työntekijöitä Caddiemasterin ja ulkoalueidenhoitajan tehtäviin.

Caddiemasterit

Haemme asiakaspalvelutyöstä ja asiakaskokemuksen kehittämisestä kiinnostuneita vahvistamaan Tornio Golfin asiakaspalvelutiimiä. Pääset mukaan työhönsä tosissaan, mutta ei vakavasti, suhtautuvaan työyhteisöön, jossa hommia tehdään hyvässä hengessä. Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme viihtyisää oloa ja ensiluokkaista palvelua.

Olet keskeisessä roolissa erinomaisen asiakaskokemuksen luomisessa. Työskentelevät näkyvällä paikalla klubillamme, hoitaen monipuolisia tehtäviä asiakaspalvelussa, ravintolassa sekä golfklubin ympäristössä. Työtehtäviä ovat muun muassa, peliaikojen varaukset (netti, puhelin s-posti), kahvila- ja ravintolatyöt, kilpailujärjestelyt, siivoustyöt sekä somepäivitykset.

Tehtävä on kausiluonteinen, alkaen toukokuusta ja kestäen golfkauden loppuun (lokakuu). Töitä tehdään kaikkina päivinä pääsääntöisesti 8–21 välisenä aikana.

Odotamme sinun hoitavan työsi luotettavasti, iloisesti, tehokkaasti ja joustavasti. Olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja vastuuntuntoinen. Yhteistyötaitojen lisäksi tarvitset työssäsi myös Ruotsin ja Englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta myös kiinnostusta golfiin ja halua kehittää palveluamme. Eduksi luetaan hygienia- ja anniskelupassi.

 

Ulkoalueiden hoitaja

 Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa: Pallojenkeruu harjoitusalueelta (koneellinen keräys), klubin ympäristön viheralueiden leikkuu-, hoito- ja siivoustöitä, sekä avustavia kentänhoitotöitä.

Tehtävä on kausiluonteinen, toukokuu-lokakuu. Töitä tehdään kaikkina päivinä pääsääntöisesti 8–20 välisenä.

Lisätiedot ja hakemukset

Kimmo Pitkänen 0401695797, kimmo.pitkanen@torniogolf.fi

Henkilöt palkataan mahdollisimman pian.

Hakemukset ja CV:t 26.3.2023 mennessä.