Naistoimikunnan kuulumisia

Kausi aloitettiin 17.5. kesän toimintaa suunnitellen. Illan päätteeksi pääsimme pelaaman par 3-kentälle.

Naistoimikunnan kevätretki tehtiin su 22.5. Siikajoelle, jossa kenttä oli jo hyvässä kunnossa.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla aloitimme perinteiset naisten peli- illat. Osallistujia on ollut keskimäärin 10–15 kpl /ilta. Järjestelyvuorossa ollut lady on päättänyt illan ”ei niin vakavan” pelimuodon. Ohjelmassa on ollut mm. pistebogey, lyöntipeli, vähiten putteja jne.

Kesän kohokohta, Yö-golf, järjestettiin heinäkuun puolivälissä, jolloin lähes helteinen sää (klo 22.30 +22°) helli meitä koko kierroksen ajan. Iltaan startattiin kuohujuomalla ja kierroksen päätteeksi saimme nauttia klubin terassille nyyttikestiperiaatteella katetun monipuolisen ja herkullisen yöpalan palanpainikkeineen.

Raahentienoon Golf/naistoimikunta järjesti heinäkuussa naisten seuraottelun. Tapahtumaan osallistui kymmenen eri seuran naisia, yhteensä yli 70 pelaajaa. Seuramme naistoimikunta oli mukana tapahtumassa ja sijoitus hienosti kolmas. Tapahtuma järjestetään vuosittain eri seurojen toimesta ja ensi vuonna järjestelyvuorossa on MLGK:n naistoimikunta.

Pelikausi alkaa olla puolivälissä, ja naisten illat tiistaisin jatkuvat syksyyn asti. Kaikki naiset – niin kokeneet kuin vasta-alkajatkin – ovat lämpimästi tervetulleita viettämään iltaa mukavassa seurassa, leppoisasti kentänpuolikasta pelaten.