Tornio Golf tiedottaa v38

Lähdöt tällä viikolla 10. tiiltä.

Klubi auki klo 9–19.

Syksy etenee tarpeettoman nopeasti, mutta onneksi pelikelejä on vielä jäljellä. Kentällä on riittänyt ihan kivasti pelaajia, vaikka viikkokisat ovat jääneet talvilomalle. Pelikausi lähenee loppuaan, mutta muistetaan silti korjata divotit ja pallon alastulojäljet.

Kentällä on alettu tehdä syyshuoltoa ja siihen liittyviä toimenpiteitä, joten ota huomioon kenttähenkilökunta pelatessasi.

Junioreiden golfkerho jatkuu rangella ja par3 -kentällä vielä syyskuun ajan tiistaisin klo 17–18.

Lauantaina 17/9 piti pelata Ruskakilpailu, mutta se jouduttiin kostean kelin vuoksi siirtämään. Toivottavasti kilpailu ehditään vielä tälle syksylle pelata.

Tulevana lauantaina 24/9 pelataan henkilökohtainen Scramble, joka pelataan puolin tasoituksin. Kilpailu alkaa lauantaina klo 12 ja ilmoittautua voi perjantaihin 23/9 klo 12 asti. Kilpailumaksu 5e, vieraspelaajille lisäksi greenfee 35e.

Lauantaina 1/10 pelataan perinteinen kauden päätöskilpailu rauta-5 klo 13 alkaen. Sarjoja on kaksi: lyöntipeli hcp, jossa varusteina i5 ja putteri sekä pistebogey hcp, jossa 3 vapaavalintaista mailaa. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 30/9 klo 12.