Tornio Golf tiedottaa v23

Kenttä alkaa olemaan kunnossa – väylät vihertää hienosti, joitain griinejä odotellaan vielä talviteloilta pelattaviksi. Otetaan tavaksi heti alkukaudesta korjata divotit väyliltä ja alastulojäljet griineiltä. Pidetään yleisestä siisteydestä huolta kentällä ja viedään roskat roskiin. Ja ollaan ystävällisiä kanssapelaajille sekä kenttäalueella töitä tekeville.

Kentälle pelikierrokselle lähtijät – muistakaa käydä vahvistamassa teeajat caddiemasterille ennen kentälle menoa. Tällä varmistamme, että pelaajan vakuutukset on kunnossa ja saamme meille tärkeää tietoa kierrosmääristä ja pelaajaryhmistä. Ensi viikosta lähtien lähdöt 1. tiiltä ja jatkossa vuoroviikoin 10. tiiltä. 18-r. kilpailuissa lähdetään aina 1. tiiltä.

Kapteenien kisa pelataan lauantaina 11.6, pelimuotona oli tasoituksellinen pistebogey. Vielä ehtii mukaan!

Tällä viikolla starttaa Junnugolf poikkeuksellisesti maanantaina klo 17–18. Jatkossa harjoitukset alakouluikäisille on tiistaisin samaan aikaan. Rangella harjoittelijoiden kannattaa ottaa tämä huomioon, sillä odotamme paikan päälle yli 20 lasta.

Nuorten pelioikeustukia vielä saatavilla. Katso aiemmin julkaistu uutinen: https://torniogolf.fi/tiedotteet/pelioikeustuki/

Santikka Golf Shopin tarjoamat demopäivät alkavat myös tällä viikolla. Tiistaina 7/6 klo 14–18 mailamerkkinä on PING. Demojen yhteydessä Jussi ja Markus tarjoavat seuran jäsenille ilmaista ohjausta klo 15–17. Keskiviikkona 8/6 klo 14–18 on mailamerkeistä vuorossa Titleist ja sunnuntaina 12/6 klo 11.00–15 Cobra. Tulehan tutustumaan mailauutuuksiin Tornio Golfin rangelle. Jos haluat varmistaa aikasi mailafittaajalle (Trackman), varaa aikasi etukäteen (p. 044/ 974 4579 tai 044/ 700 4051)

Yleisen tiedonkulun parantamiseksi golfyhteisössämme, olemme päättäneet perustaa yhtiön kanssa yhteisen WhatsApp -ryhmän. Ryhmässä vain ylläpitäjät voivat lähettää viestejä. Liity ryhmään sovelluksessa – linkki: bit.ly/Tornio-Golf-Tiedotus