Tornio Golf tiedottaa v26

Kenttä on hienossa kunnossa, koko kenttä pelataan kesägriineille. Tällä viikolla lähdöt 10. tiiltä. Leikkuukorkeudet kentällä: griinit 3,5mm, fore 8,0mm, tiipaikat 10mm, väylät 12mm ja karheikot 50mm. Muistetaan korjata divotit ja pallon alastulojäljet, niin kenttä pysyy jatkossakin kunnossa!

Mailademoja Tornio Golfin rangella ei tällä viikolla ole, mutta ensi viikon maanantaina 4/7 klo 14–18.00 on mahdollista testata Mizunon kalustoa. Tervetuloa tutustumaan mailauutuuksiin! Jussi ja Markus antavat demojen ohessa swingiopastusta. Jos haluat varmistaa aikasi mailafittaajalle, varaa aikasi etukäteen (p. 044/ 974 4579 tai 044/ 700 4051)

Perinteinen Juhannuskisa pelattiin torstaina 23/6 ja kentällä oli paljon pelaajia. Hienossa kelissä pelatun kilpailun voittivat pari Rasimus/ Snäll Henri tuloksella 63. Toiseksi tulivat Hakasalo/ Lukkarila lyönnin heikommalla tuloksella. Kolmansia olivat Pitkäset Kimmo ja Markus.

Lauantaina 25/6 pelatussa Lapin Kumi 75v. -juhlakilpailun 1. osakilpailussa voittajaksi selvisi Carl Stock huikealla tuloksella 61 (72), toinen oli Mika Lukkarila ja kolmas Jukka Haarakoski.

Junnugolf tällä viikolla normaaliaikaan tiistaina klo 17–19 ja sen jälkeen range sulkeutuu tyhjentämistä varten. Junioreilla tarjolla jäätelöpalkka tyhjennyksessä auttamisesta!

Perjantaina 1/7 on aloitteleville golfareille tarjolla pelin ohjausta isolla kentällä. Keräämme klubin jäsenistä golfkummeja, jotka lähtevät ryhmän mukaan opastamaan pelaamisessa isolla kentällä. Seuraa tiedotusta kanavissamme tarkemman ajankohdan varmistuessa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Jussi Huusko (jussi.huusko@gmail.com/ 044 5408239)

Perjantaina 1/7 klo 17-19 kesän ensimmäinen Open Range -tapahtuma, jossa seura-aktiivit antavat swingiohjeita vasta lajin aloittaneille. Mailat ja pallot tarjoaa seura.

Yleisen tiedonkulun parantamiseksi golfyhteisössämme, olemme päättäneet perustaa yhtiön kanssa yhteisen WhatsApp -ryhmän – Tornio Golf Tiedotus. Ryhmässä vain ylläpitäjät voivat lähettää viestejä. Liity ryhmään sovelluksessa – linkki: Linkki WhatsApp -ryhmään