Tornio Golf tiedottaa v27

Kenttä on hienossa kunnossa, tällä viikolla lähdöt 1. tiiltä. Leikkuukorkeudet kentällä: griinit 3,5mm, fore 8,0mm, tiipaikat 10mm, väylät 12mm ja karheikot 50mm. Muistetaan korjata divotit ja pallon alastulojäljet, niin kenttä pysyy jatkossakin kunnossa!

Klubilla vuokrattavana mailasettejä (vasen (P,6-9,putteri,56, driver,hybrid5), oikea (P,6-9, putteri, 60 hybrid3,4, driver) ja naisten (oikea,P,7-9, putteri, 60, hybrid 4,5, driver)). Vuokrahinta 25e

Klubille myös hankittu penetrometri (maantiiveysmittari), jonka avulla tiedetään milloin ilmastus on suoritettava.

Mailademot jatkuvat Tornio Golfin rangella maanantaina 4/7 klo 14–18.00, paikalla mailamerkeistä Mizuno. Jussi ja Markus antavat demojen ohessa swingiopastusta. Jos haluat varmistaa aikasi mailafittaajalle demojen aikana, varaa aikasi etukäteen (p. 044/ 974 4579 tai 044/ 700 4051). Ensi viikon maanantaina demovuorossa Callaway. Tervetuloa tutustumaan mailauutuuksiin!

Klubilla oli poikkeuksellinen heinäkuun viikonloppu, kun kisoja ei ollut kalenterissa. Tällä viikolla pelataan naisten illassa tiistaina ja torstaina on vuorossa senioreiden viikkokisa. Lauantaina 9/7 on vuorossa Sandels Open, joka näyttää täyttyvän hyvin pelaajista. Pelimuotona on parikilpailu scramble. Myös ilmoittautuminen seuran reikäpelimestaruuskilpailuun on avattu ja se on auki ensi sunnuntaihin asti.

Junnugolf tällä viikolla normaaliaikaan tiistaina klo 17–19 ja sen jälkeen range sulkeutuu tyhjentämistä varten. Junioreilla tarjolla jäätelöpalkka tyhjennyksessä auttamisesta! Meidän seuran junnuja on käynyt harjoituksissa melkein 30, kahdessa eri ryhmässä. Ikähaarukka on 5-vuotiaasta melkein aikuisiin nuoriin pelaajiin. Rangella ja par3 -kentällä on kyseisenä aikana kuhinaa – otathan huomioon sen, kun suunnittelet omaa harjoittelua ja pelaamistasi. Lasten vanhemmat ovat auttaneet Markusta ja Jussia junnukerhon järjestelyissä/ ohjaamisessa aktiivisesti kesän aikana, kiitos jo tässä vaiheessa siitä.

Perjantaina 8/7 klo 18–19.30 on Open Range -tapahtuma, jossa Esa ”Settu” Vaalamo antaa swingiohjeita vasta lajin aloittaneille. Mailat ja pallot tarjoaa seura.

Yleisen tiedonkulun parantamiseksi golfyhteisössämme, olemme päättäneet perustaa yhtiön kanssa yhteisen WhatsApp -ryhmän – Tornio Golf Tiedotus. Ryhmässä vain ylläpitäjät voivat lähettää viestejä. Liity ryhmään sovelluksessa – linkki: http://bit.ly/Tornio-Golf-Tiedotus