Tornio Golf tiedottaa v30

Tällä viikolla lähdöt 10. tiiltä. Kentän reuna-alueita on alettu siistimään, huomioi kentän työntekijät pelatessasi. Muistetaan korjata divotit väylillä ja pallon alastulojäljet griineillä!

Junnugolf tiistaina normaaliaikaan klo 17–19. Eli rangella riittää vilskettä tuohon aikaan!

Klubilla on tällä viikolla vilkasta kilpailujen suhteen. Säännöllisten viikkokilpailujen lisäksi perjantaina kentällä pelataan perinteinen kutsukisa Evergreen Trophy ja lauantaina Wart Open. Vielä ehtii ilmoittautumaan mukaan!

Edellisviikolla pelattiin kolme kilpailua, joista ke 20/7 Lapin Kumi 75-v. juhlakilpailussa (pistebogey, hcp) oli kolme sarjaa: miehille, naisille ja junioreille. Myös paras scratch -tulos palkittiin sekä perinteisesti kisassa oli myös arvontapalkintoja osallistujille. Naisten sarjan voitti Päivi Tallgren, miehissä paras oli Jussi Hyry ja juniorisarjan vei Johannes Pörhölä.

Launtaina pelattiin OP Tornio Open (pistebogey, hcp), jossa miesten sarjan voitti Risto Tarkiainen ja naisten sarjan paras oli Sari Pörhölä-Auno. Kisaviikon päätti sunnuntainen Bobby Mitchell Memorial, jossa on perinteisesti miehille (hcp alle 15) scratch -sarja ja lyöntipeli hcp -sarja. Naiset kilpailevat lyöntipeli hcp -sarjassaan. Voittajiksi selviytyi miesten scrathissä Joonas Hiltunen, joka pelasi kovan tuloksen 74. Naisten sarjan voitti Eila Toikka ja miesten hcp-sarjan Risto Tarkiainen.

Perjantaina 29/7 klo 17–19 on Open Range -tapahtuma, jossa seura-aktiivit antaa swingiohjeita vasta lajin aloittaneille. Mailat ja pallot tarjoaa seura. Rohkeasti mukaan!