Tornio Golf tiedottaa v31

Tällä viikolla lähdöt 1. tiiltä. Kentän reuna-alueiden siistiminen jatkuu, huomioi kentän työntekijät pelatessasi. Leikkuukorkeudet kentällä ovat ennallaan eli griinit 3,5mm, fore 8,0mm, tiipaikat 10mm, väylät 12mm ja karheikot 50mm. Muistetaan korjata divotit väylillä ja pallon alastulojäljet griineillä!

Junnugolf tiistaina normaalisti klo 17–19. Eli rangella riittää vilskettä tuohon aikaan!

Klubilla on tälläkin viikolla vilkasta kilpailujen suhteen. Naisten ja senioreiden viikkokilpailu pelataan normaaliin tapaan. Lisäksi keskiviikkona 3/8 pelataan heti aamusta alkava Tornio-Haaparanta yritysgolf ja puolilta päivin starttaava VVY-kisa. Perjantaina 5/8 pelataan Kylien kamppailu, jossa Tornion kaupunginosajoukkueet kilpailevat paremmuudestaan. Lauantaina 6/8 onkin sitten Fysiotek Openin vuoro, jossa kilpailumuotona on lyöntipeli hcp. Sarjoja on naisille, miehille, junioreille ja senioreille. Kilpailuista löytyy lisätietoja Nexgolfista. Vielä on aikaa ilmoittautua kisoihin!

Edellisviikolla pelattiin perjantaina perinteinen kutsukilpailu Evergreen Trophy, jossa kortillinen ja kortiton pelaaja pelaavat yhdeksän reikää scrambleä. Kokemus oli valttia tällä kertaa, sillä voiton vei pari Esa Vaalamo ja Juho Kangas tuloksella 36. Iltaa jatkettiin samalla porukalla ensin klubilla ja sitten saunalautalla. Hieno perinne!

Lauantaina pelattiin Wart Open, johon hyvät palkinnot houkuttelivat melkein sata pelaajaa. Miesten A-sarjan voittaja oli Henri Snäll tuloksella 80 ja samalla tuloksella toiseksi tuli Joonas Hiltunen. Kolmas oli Toni Snäll. Miesten B-sarja (pb) oli tiukka taistelu, jossa voittaja oli Tommi Haarakoski 37 pisteellä, toinen oli Olli-Pekka Aarni samalla pistemäärällä. Kolmanneksi tuli Risto Tarkiainen, joka hänkin pelasi 37 bogeypistettä. Naisten sarjan voitti Anne Kurtti 39 pisteellä ja toiseksi tuli Ritva Angeria 37 pisteellä. Naisten sarjan kolmanneksi pelasi Pirjo Heiskanen (35).