Golf Gamebook -sovellus käyttöön 2024

Green Zone Golf ottaa käyttöön Golf Gamebook -sovelluksen golf-kilpailuiden yhteydessä. Sovellusta käytetään digitaalisena tuloskorttina ja tulospalveluiden tuottamiseen. 

Sovelluksen käyttäminen on pelaajille maksutonta. Pelaajien on mahdollista ostaa sovelluksesta maksullisen gold-version, joka avaa sovelluksen kaikki ominaisuudet ja poistaa mainokset. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä sovelluksen käyttämiselle. Kilpailuihin osallistumiseen ei tarvita maksullista versiota sovelluksesta.

Ajanvaraus Green Zone Golfin kentälle ja simulaattoreihin tapahtuu tuttuun tapaan Nexgolfin kautta joko sovelluksesta tai verkkosivujen kautta.

Myös jatkossa tuloskortin vaikkapa harjoituskierrokselta tai tasoituskierrokselta voi jättää monella tapaa. Lisätietoa eri sovelluksista löytyy esimerkiksi tästä Golfpisteen artikkelista.

Tulevan kauden kisakalenteri valmistuu hyvää vauhtia. Tulevat tapahtumat löydät parhaiten www.torniogolf.fi -verkkosivustolta kohdasta Kilpailut -> Kilpailukalenteri. Käy tutustumassa tuleviin kilpailuihin jo nyt!

Tulemme informoimaan pelaajiamme Gamebook -sovelluksen käytöstä kevään kuluessa. Järjestämme myös klubilla yhteisen hetken sovellukseen tutustumiseen. Ilmoitamme tapahtuman ajankohdan myöhemmin.

Voit ladata Golf Gamebook -sovelluksen puhelimeesi Apple Storesta tai Google Playstä, linkit löydät täältä.

Ohjeita rekisteröitymiseen ja alkuun pääsemiseen löytyy Golf Gamebookin support -sivustolta (vain englanniksi).

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä sähköpostitse info@mlgk.fi