Väyläopas

VÄYLÄ 1

Helppo par 4, loivasti oikealle kääntyvä väylä.
https://youtu.be/6K6zODkELps

VÄYLÄ 2

Myös helppo par 4. Rohkea avaa yli lammen kulman, johon matkaa 160 m, varman päälle pelaaja avaa lammesta vasemmalle ja nostaa helpon wedgen greenille ja puttaa birdietä. Greenin takana olevaa OUTia on syytä varoa.
https://youtu.be/lS0Wr3IYI5o

VÄYLÄ 3

Kentän toiseksi vaikein reikä ja nyt lähdetään hetkeksi Ruotsiin. Täällä on syytä AJATELLA eikä vain antaa palaa. Vanhalle rajapaalulle matkaa 200 m. Siitä väliraudalla bunkkerien ja veden ympäröimälle greenille. Par tällä reiällä, niin voit olla tyytyväinen.
https://youtu.be/i0aEu7qWd6w

VÄYLÄ 4

Ei vaikeuksia jos saat aloituksen keskelle väylää suunnilleen ampiaispaalulle. Loiva dogleg oikealle. Riskinottaja tsekkaa tuulen ja draivaa kohti greeniä, mutta silloinpa tiedät kuinka pitkä lyönti tarvitaan.
https://youtu.be/JCJAKoCwRUg

VÄYLÄ 5

No niin … 520 m. Kukaan ei muista raukkiksia. Kaksi pitkää ja yksi lyhyt ja puttaat birdietä. Puolen välin bunkkereille 280 m ja OUT vasemmalla koko matkan tulvapadon päällä.
 https://youtu.be/5sCrHx88BbM

VÄYLÄ 6

Nyt ollaan kentän kuuluisimmalla väylällä. Tällä väylällä sinulla on mahdollisuus tehdä maailman pisin ja taatusti ikimuistoinen HIO. Lähetät pallon matkaan Ruotsista ja päädyt reikään Suomen puolella. Selvä birdiereikä. Tuuli voi kuitenkin sotkea suunnitelmasi ja matka tuntuukin jostain syystä ihmeen pitkältä. Aika syvät bunkkerit greenin edessä ja oikealla.
https://youtu.be/AuopPlvhaOM

VÄYLÄ 7

Näyttää helpolta. Vesi väylän molemmilla puolilla toimii tehokkaana ”pallomagneettina”. Avaus väylälle ja siitä nosto greenille, jota oikealla vartioi melko syvä bunkkeri.
https://youtu.be/dmkToKFx454

VÄYLÄ 8

Hallittu rauta 6 kaksitasoiselle greenille. Bunkkeri edessä oikealla. Selvä birdiereikä.
https://youtu.be/hGXvM_aenUM

VÄYLÄ 9

Tässä voi ottaa käyttöön raskaimman aseistuksen ja tykittää doglegin lievästi vasemmalle puiden ympäri tai yli ja siitä pari rautaa greenille. Dogin jälkeen vasemmalla OUT ja greenin edessä bunkkerit vasemmalla ja oikealla.
https://youtu.be/EYgVboYsyrY

VÄYLÄ 10

Ja sitten vaihdamme taas valtakuntaa ja lähdemme Ruotsiin. Jos osaat tykittää oikein kunnolla, voit oikaista yli puiden tai oikealta hipoen puiden ympäri. Lyhyt rauta isolle laatalle, jota ympäröivät bunkkerit molemmin puolin. Birdieputti ja hyvä alku toiselle ysille.
https://youtu.be/qXctBdaAgWE

VÄYLÄ 11

Yksi kentän kinkkisimmistä väylistä. Vasemmalla 220 metrissä doglegissä vesieste. Pitkä lampi oikealla ennen greeniä saattaa hämätä etäisyydenarviointia. Pysyttele väylällä ja ole tyytyväinen par-tulokseen.
https://youtu.be/pFA9D6_YRoM

VÄYLÄ 12

Wedge tai 9 bunkkereiden takana olevalle greenille. Kentän helpoin birdiereikä.
https://youtu.be/WzpiyM-QRIk

VÄYLÄ 13

Kentän vaikein reikä. Lievä dogleg vasemmalle. Tarvitset neljä hyvää lyöntiä ihannetulokseen. Bogey tällä reiällä tuntuu melkein parilta.
https://youtu.be/O3XztlWFnLY

VÄYLÄ 14

Voit valita lyötkö yli vinosti oikealle kulkevan poikittaisen vesiesteen vai jätätkö lyhyeksi 150 – 160 metriin vesiesteen eteen. Lyödessäsi yli on pallon lennettävä 190 m, jonka jälkeen ei vaikeuksia. Iso greeni on tasainen kuin pöytä.
https://youtu.be/XzIZjRE7bMY

VÄYLÄ 15

Pallo 220 metrissä olevan poikittaisen 20 metriä leveän vesiesteen eteen ja siitä lyhyt rauta greenille. Pari puttia ja par.
https://youtu.be/MamnFzg7BUU

VÄYLÄ 16

Leveä väylä koko matkan greenille asti. Pitkälyöntisen näytön paikka. https://youtu.be/Ek7_gfbYidk

VÄYLÄ 17

Rauta 4 tai 3 tuulesta riippuen. Ensimmäinen greenille ja pari puttia on hyvä par.
https://youtu.be/Ek7_gfbYidk

VÄYLÄ 18

Ja lopuksi par 5, joka ei ole kovinkaan vaikea, jos draivissa on pituutta. Vasemmalla olevat kolme vesiestettä 100 -180 metrissä tiiltä voivat kastella pallon, joten suunta oikealle on turvallisempi. Vesiesteet molemmin puolin väylää vaativat huolellista pelaamista ja kolmas lyönti veden yli 150 – 110 metristä putoaa tuntia myöhemmin greenille. Siitä birdie-putti reikään Suomen maaperällä ja kierros on päättynyt.
https://youtu.be/D6p4C0Fii5o