Väyläopas

VÄYLÄ 1

Helppo par 4, loivasti oikealle kääntyvä väylä.

VÄYLÄ 2

Myös helppo par 4. Rohkea avaa yli lammen kulman, johon matkaa 160 m, varman päälle pelaaja avaa lammesta vasemmalle ja nostaa helpon wedgen greenille ja puttaa birdietä. Greenin takana olevaa OUTia on syytä varoa.

VÄYLÄ 3

Kentän toiseksi vaikein reikä ja nyt lähdetään hetkeksi Ruotsiin. Avauksessa vanhalle rajapaalulle matkaa 200 m. Siitä väliraudalla bunkkerien ja veden ympäröimälle greenille. Par tällä reiällä, niin voit olla tyytyväinen.

VÄYLÄ 4

Loiva dogleg oikealle. Avaus kannattaa sijoittaa keskelle väylää suunnilleen ampiaispaalulle. Pitkälyöntinen ja riskihakuinen pelaaja voi tuulesta riippuen avata suoraan viheriön suuntaan, mutta tämä on harvalle suositeltavaa.

VÄYLÄ 5

Pitkä Par 5. Avauksessa vasemmalla OUT tulvapadon päällä. Teoriassa kaksi pitkää lyöntiä ja yksi tarkka lähestyminen mahdollistaa birdien puttaamisen.

VÄYLÄ 6

Tällä väylällä sinulla on mahdollisuus tehdä maailman pisin ja taatusti ikimuistoinen hole in one. Lähetät pallon matkaan Ruotsista ja päädyt reikään Suomen puolella n. tunti ja viisi sekuntia myöhemmin. Greenin edessä olevat bunkkerit ovat melko syvät.

VÄYLÄ 7

Näyttää helpolta. Vesi väylän molemmilla puolilla toimii tehokkaana pallomagneettina. Avaus väylälle ja siitä nosto greenille, jota oikealla vartioi melko syvä bunkkeri.

VÄYLÄ 8

Hallittu rauta 6 tai 7 kaksitasoiselle greenille. Bunkkeri edessä oikealla.

VÄYLÄ 9

Par 5, dogleg vasemmalle. Avaukseksi riittää n. 200m keskelle väylää jolloin puut eivät ole kakkoslyönnin esteenä. Pitkälyöntinen pelaaja voi oikaista puiden yli. Doglegin jälkeen vasemmalla OUT ja greenin edessä bunkkerit vasemmalla ja oikealla.

VÄYLÄ 10

Pienen tauon jälkeen peli jatkuu Ruotsin puolella. Mikäli avauslyönti suuntaa hieman liikaa oikealle, on riskinä väylän oikealla puolella sijaitseva oja. Pitkälyöntinen pelaaja voi yrittää oikaista yli puiden. Melko suuri viheriö, jota ympäröivät bunkkerit molemmin puolin.

VÄYLÄ 11

Yksi kentän haastavimmista väylistä. Avauksessa 220 metrissä vasemmalla puolella vesieste. Greenille lähestyessä pitkä lampi oikealla saattaa hämätä etäisyydenarviointia. Tällä väylällä par on hieno suoritus.

VÄYLÄ 12

Mahdollisesti kentän helpoin birdiereikä.

VÄYLÄ 13

Kentän vaikein reikä. Lievä dogleg vasemmalle. Tarvitset neljä hyvää lyöntiä ihannetulokseen. Bogey tällä reiällä tuntuu melkein parilta.

VÄYLÄ 14

Voit valita lyötkö yli vinosti oikealle kulkevan poikittaisen vesiesteen vai jätätkö lyhyeksi 150 metriin vesiesteen eteen. Lyödessäsi yli on pallon lennettävä n. 190 m. Iso greeni on tasainen kuin pöytä.

VÄYLÄ 15

Tähän sopii 200 metrin avaus. Pitemmällä lyönnillä on riski mennä puhki ja päätyä n. 215 metrin kohdalla olevaan vesiesteeseen. Siitä lyhyt rauta greenille. Pari puttia ja par.

VÄYLÄ 16

Väylä kuin lentokenttä koko matkan greenille asti. Pitkälyöntisen näytön paikka.

VÄYLÄ 17

Pitempi Par 3. Tässä avaus usein pitkällä raudalla. Vasemmalla oleva vesi tuntuu vetävän palloja puoleensa.

VÄYLÄ 18

Lopuksi mielenkiintoinen par 5. Avauksessa vasemmalla olevat kolme vesiestettä 100 -190 metrissä voivat kastella pallon, joten suunta oikealle on turvallisempi. Vesiesteet molemmin puolin väylää vaativat huolellista pelaamista. Lähestymislyönti veden yli kohti greeniä ylittää valtakunnan- ja aikavyöhykkeiden rajan, joten kierros päättyy Suomen maaperällä.