Senioritoimikunnan toimintakertomus 8.9.2022

Senioritoimikunta ja kokoukset

Toimikunta kokoontui ensimmäisen kerran 1.3.2022 klubilla.

Läsnä: Anna-Kaisa Vehviläinen, Sirpa Heikka Honkola, Pentti Leipälä, Pertti Rahko, Seppo Emas     

Valittiin puheenjohtajaksi Seppo Emas ja varap. ja sihteeriksi Pertti Rahko 

Toimikunnan ulkopuolisia toimijoita Pekka Jäväjä ja Juhani Rimpisalo.

Kauden aikana pidettiin viisi kokousta.

Kilpailutoiminta 

Viikkokilpailuja sovittiin pidettäväksi torstaisin 16.6.–8.9. välisenä aikana 12 kpl. Osallistumismaksu 5€/ kilpailu ja se peritään kauden päätyttyä osallistumiskertojen mukaan. Kukin kilpailija toimii vuorollaan kilpailun järjestäjänä ja sponsorina.

Kesän aikana pidetyistä Seniorien viikkokilpailuista on pidetty Ranking-listaa, joka näkyy kilpailuosion alareunassa. Listan perusteella palkitaan sarjoittain 3 parasta 80/50/30€ rahapalkinnoin.

Sarjojen voittajat: Seniorinaiset Jatta Vaarala, seniorimiehet Kim Karjalainen ja veteraanimiehet Mikko Rahkola

Samaa listaa käytetään kilpailumaksujen perintään kauden päätyttyä, kun nähdään kunkin pelaajan osallistumisien määrä kertaa 5€.

Maksun voi suorittaa tilille MLGK / Seniorit FI 22 5131 0020 2041 38. 

Kilpailu nro 12 pelataan yhteislähtönä, jolloin kaikki ovat paikalla ja voidaan jakaa rankinglistan perusteella jaettavat palkinnot sekä viettää samalla yhteistä iltaa takkatulen ja kahvittelun merkeissä.

Pelimatka

Kausi pyörähti käyntiin toukokuussa 21.–22.5.22 pelimatkalla Tahkolle, joka oli juuri avautunut kevään myöhäisen tulemisen takia.

Matka ajettiin Net-matkojen bussilla Harrin toimiessa kuljettajana.

Hulppeissa puitteissa tunsi olevansa arvostettu vieras ja ruoka oli kiitosten kohteena.

Matkan ajankohta oli ensimmäistä kertaa keväällä ja sää oli matkan aikana hyvä.

Senioreiden Lappicup Open

Senioreiden LappiCup pelattiin ensimmäisen kerran myös Kemissä. Kemissä pelattiin lauantaina ja Torniossa sunnuntaina. Muut kisat Levillä, Kuusamossa ja kauden päätöskisa 31.8. Rovaniemellä.

Yhteenveto: MLKG:stä eri osakilpailuihin osallistui yhteensä 85 pelaajaa. Aktiivisimpia olivat M70 41 henkilöä ja naiset N60 18 henkilöä.

Yhteistuloksiin laskettiin 4 parasta kisaa. MLGK:n pelaajista parhaiten menestyivät: N60 Inkeri Pääkkö toinen. M50 Markku Auno ensimmäinen ja M70 Harri Vehviläinen ensimmäinen ja Seppo Teperi samalla tuloksella toinen.

Kaupunkiottelu Kemin kanssa

Kaupunkiotteluita pelattiin 3, joista 2 pelattiin Torniossa ja yksi Kemissä. Kilpailumuodot Scramble, Foursome ja Best ball. Pertti Jouhki ja Juhani Rimpisalo hoitivat kilpailun järjestelyt ja palkintojen jakamisen.

Kilpailuun osallistui 14 paria kummastakin Torniosta ja Kemistä. Kemi voitti pisteellä, Kemi 23 ja Tornio 22.

Toimintaa ja koulutusta

Paljon kaivattu Mobile Score -app saatiin käyttöön tälle kesälle. Pelaajat syöttävät tulokset Livescore -ohjelmaan ja voivat samalla seurata tuloksia kärjen osalta sekä omaa sijoitusta reaaliajassa.

Seuran järjestämää ja kustantamaa golfkoulutusta on ollut tarjolla koko kesän. Kouluttajina toimivat Juhani Huusko ja Markus Hiukka.

Senioritoimikunnan ja seuran tiedotustoiminta asettui kokonaan uudelle tasolle: Alustoina WhatsApp ja Facebook. Viikkotiedotteet ovat tulleet säännönmukaisesti maanantaisin WhatsAppiin.

Myös kotisivut on saatu uudistettua luettavampaan muotoon.

SGS Suomen golfseniorit kokoontuivat Oulun Sankivaarassa Veli-Antti ja Juhani olivat paikalla ja edustivat Torniota.

Talous

Talous jää reilusti plussan puolelle, vaikka kevään pelimatkaan jouduttiin laittamaan oletettua enemmän rahaa johtuen kohonneista polttoainekustannuksista. Matkalle saatiin MLGK avustusta 1000 €.