MLGK:n SENIORIT TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2024

1. Kilpailutoiminta

Viikkokilpailuja järjestetään 10-12 kpl iltaisin aikalähtöinä pistebogey pelitapaa käyttäen. Viimeinen kilpailu pyritään järjestämään yhteislähtönä ja samalla palkitaan kauden kokonaiskilpailujen parhaat.

Laskenta tapahtuu siten, että kahdeksan parhaan kilpailun bogeypisteet lasketaan yhteen ja voittaja on se, jolla on eniten pisteitä.

Osallistutaan kaupunkiotteluun KGK/MLGK, mikäli järjestäjiä löytyy.

Osallistutaan pohjoisen alueen senioreiden yhteisiin golftapahtumiin, kuten Lappicup ja aluetourit.

Lappicupissa lasketaan kolmen parhaan kilpailun tulokset mukaan v. 2024. Asiasta sovittiin Levillä palkintojenjaon yhteydessä.

Liittymällä Suomen Golfseniorit ry:n jäseneksi oikeuttaa se pelaamaan toureja, osallistumaan jäsenmatkoihin sekä pelaamaan edullisemmin eri golfkentillä Suomessa, suomengolfseniorit.fi.

Golfhallilla jatketaan kilpailutoimintaa entiseen malliin.

Kilpailuista ilmoitetaan kilpailukalentereissa, senioreiden Facebook- ja WhatsApp- ryhmissä.

2. Koulutus ja harjoittelu

Sähköisen tuloskortin käyttöä jatketaan. Koulutetaan ja hankitaan NextGolf-oikeudet vielä ainakin Timo Mattilalle, jolloin viikkokilpailut voidaan hoitaa ”omin voimin”. Oikeudethan ovat jo Harri Vehviläisellä ja Seppo Emaksella.

Osallistutaan MLGK:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin mm. rangella. 

Toteutetaan yhteinen golfmatka ensi keväänä toukokuun puolivälin paikkeilla tai tilanteen mukaan tehdään retki vasta syksyllä.

3. Tiedottaminen

Tiedottaminen hoidetaan kotisivujen sekä Facebook- ja WhatsApp- ryhmien kautta. Suuri ongelma on se, että kaikilla ei ole esim. Facebookia, jolloin kotisivut nousevat tärkeään rooliin. Toinen tapa olisi perustaa mahdollisimman laaja WhatsApp-seniorit ryhmä, mutta se vaatii työtä ja puhelinnumeroita.

Mahdollista on varmaan myös käyttää Tornio Golf Tiedotus- WhatsApp-ryhmää. Tosin siinäkään ryhmässä ei ole kuin 121 jäsentä.

4. Muut asiat

Golfhallilla jatketaan talkoilla pelialueiden ja välineiden kehitystyötä. 

Osallistutaan MLGK:n järjestämiin talkoisiin mahdollisuuksien mukaan. Osaamistahan senioreilla on.